Με ποια παιχνίδια ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League

Άρης - ΑΕΚ

i

© Intime

Με ποια παιχνίδια ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:48 - 28.02.2024

Μία αγωνιστική απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League. Ποια παιχνίδια περιλαμβάνει το καλεντάρι της 26ης αγωνιστικής;

Την ερχόμενη Κυριακή (28/2) ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League, με τις επτά αναμετρήσεις τις 26ης αγωνιστικής. Όλες είναι προγραμματισμένες για τις 19:30, ενώ εκείνη που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, στο «Κλ. Βικελίδης». Η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι πρώτη και ένα «στραβοπάτημα» μπορεί να της κοστίσει την κορυφή, την οποία διεκδικούν τρεις ακόμα σύλλογοι.

Δύσκολη αποστολή έχει και ο εκ των διεκδικητών της, ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να αποκομίσει τρίποντο στο «Αθ. Διάκος», αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία. Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι - παγίδα για τους «πράσινους». Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο, αφού παίζει με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναιτωλικό, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος. Σπουδαίο, επίσης είναι και για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες». Τέλος, ο Πανσερραϊκός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, υποδεχόμενος στις Σέρρες τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League: