Σπανός: «Μιλάω με 2 σοβαρούς επιχειρηματίες, δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία»

Σπανός: «Μιλάω με 2 σοβαρούς επιχειρηματίες, δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία»

Sportal newsroom 13:35 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 12.06.2024

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε στις συζητήσεις για την πώληση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος είναι πολύ πιθανό ν’ αλλάξει χέρια.

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός με δήλωσή του στους «Atromitistas» αναφέρθηκε στην πιθανότητα πώλησης της ΠΑΕ. Σενάριο που υπήρχε και πριν από αρκετούς μήνες με το ενδιαφέρον του Τούρκου επιχειρηματία Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Σπανός, λοιπόν, ανέφερε ότι είναι σε συζητήσεις με δύο υποψήφιους επενδυτές, αλλά ακόμα δεν υπάρχει αίσιο τέλος. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται από την νυν διοίκηση και πως κύριο μέλημά του, είναι ο σύλλογος να περάσει σε αξιόπιστα χέρια.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπανού: «Πράγματι το τελευταίο διάστημα μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος. Όμως δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο κι εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα βγω εγώ ο ίδιος και θα ενημερώσω τον κόσμο, όπως έγινε και το 2005 όταν ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου. Με ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα όλα αυτά χρόνια.

Ωστόσο, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος, ότι αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά από τη νυν διοίκηση. Σκοπός μου είναι ο Ατρόμητος να περάσει σε αξιόπιστα χέρια. Επιθυμώ το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου».