Ποιοι είναι οι οι 17+1 θεατές που βρίσκονται στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ποιοι είναι οι οι 17+1 θεατές που βρίσκονται στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:47 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 17.12.2023

Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι, ούτε φυσικά... οπαδοί στο Περιστέρι για το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.

Συνηθίζουμε να λέμε πως τα ματς που δεν έχουν κόσμο γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων. Συνηθίσαμε και στην Ελλάδα σε παλαιότερες περιπτώσεις να βλέπουμε προσκλήσεις προς διάφορους που έμπαιναν στα γήπεδα.

Αυτή τη φορά, όμως, τα μέτρα της κυβέρνησης και το κλείσιμο των γηπέδων φαίνεται πως θα αφορά... κανονικό κλείσιμο. Και όχι με την παρουσία φιλάθλων που πάντα έβρισκαν τον τρόπο να βρίσκουν θέση στην εξέδρα.

Έχουμε δει παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στην Ελλάδα και να ακούγονται... συνθήματα. Στο Βικελίδης νωρίτερα δεν είδαμε κάτι τέτοιο, το ίδιο στην Τρίπολη, το ίδιο στο Λαμία - Βόλος. Και το ίδιο βλέπουμε και στο Περιστέρι αυτή την ώρα.

Στις εξέδρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των δημοσιογράφων που βρίσκονται στα μπουθ) βρίσκονται όλα κι όλα 18 άτομα. Και κανένας απ' αυτούς δεν είναι φίλαθλος. Πρόκειται για αξωματούχους και παράγοντες των δύο ομάδων.

Δέκα από την ομάδα του Ατρόμητου, οι οποίοι βρίσκονται στα επίσημα, ενώ δίπλα τους είναι και εφτά παράγοντες της ομάδας του Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο 18ος; Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος είναι στις εξέδρες του γηπέδου και παρακολουθεί το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.