Βεγγαλικά και κροτίδες στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός! (pics)

Βεγγαλικά και κροτίδες στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός! (pics)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:41 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 17.12.2023

Οπαδοί του Ατρόμητου βρίσκονται έξω από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και έδωσαν λίγο ποδοσφαιρικό χρώμα στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση.

Είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων στα γήπεδα της Stoiximan Super League, με τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου δεν αποτελεί εξαίρεση και το ματς Ατρόμητος - Παναθηναϊκός δεν έχει θεατές και στον αγωνιστικό χώρο επικρατεί απόλυτη ησυχία.

Βεγγαλικά στο γήπεδο του Ατρόμητου Intime

Ωστόσο, έστω και για λίγο δόθηκε ποδοσφαιρικό χρώμα στη βραδιά. Οπαδοί του Ατρόμητου βρίσκονται έξω από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, παρακολουθούν το παιχνίδι από την τηλεόραση, αλλά έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Μετά το σφύριγμα της έναρξης από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, οι συγκεντρωμένοι φίλοι του Ατρόμητου άναψαν βεγγαλικά, έριξαν κροτίδες και προκάλεσαν θόρυβο, σπάζοντας την μονοτονία.

Βεγγαλικά στο γήπεδο του Ατρόμητου Intime

Οι οπαδοί δεν περιορίστηκαν σε αυτό, αφού συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Σάσα Ίλιτς και να τους βοηθήσουν να αισθανθούν τη συμπαράσταση τους.

Η παρουσία των Περιστεριωτών ήταν ήρεμη, δεν σημειώθηκε κάποια ένταση με τους αστυνομικούς και όλα κυλούν ομαλά.