Ο ατζέντης του Ροντινέι στο Sportal.gr: «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί σύντομα»
i

Ροντινέι/©Intime

Ο ατζέντης του Ροντινέι στο Sportal.gr: «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί σύντομα»

Κώστας Τόπας 08:34 - 28.11.2022 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 28.11.2022

Ο ατζέντης του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Ροντινέι επιβεβαίωσε στο Sportal.gr πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν βέβαιη, με τον 30χρονο δεξιό οπισθοφύλακα να προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός, που μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο στο τέλος του 2022, προβάρει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και όπως τόνισε ο ατζέντης του, Ρικάρντο Σέιντ στο Sportal.gr ο Ροντινέι είναι διατεθειμένος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων. 

«Μιλάμε με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ο Ροντινέι θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά στο Sportal.gr ο Ρικάρντο Σέιντ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος μετράει πάνω από 250 συμμετοχές στις διοργανώσεις της πατρίδας του σε συνδυασμό με το Κόπα Λιμπερταδόρες. Εχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League της Λατινικής Αμερικής. Τόσο το 2019 με τον Ζέσους στον πάγκο της Φλαμένγκο, αλλά και το 2022.

Μάλιστα, έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα και κύπελλο με την Φλαμένγκο. Πρόκειται για έναν δυναμικό μπακ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μπακ-χαφ, να καλύψει όλη την πλευρά.

Τέλος, ο Ροντινέι ήταν στην προεπιλογή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, χωρίς όμως να επιλεχθεί τελικώς από τον Τίτε στην 26αδα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Βραζιλία, κατέγραψε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του έξι ασίστ, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Copa Libertadores.