Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες

Κώστας Τόπας 15:36 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 16.02.2024

Με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League ο Αχιλλέας Μπέος. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι.

Ο πρόεδρος του Βόλου (και υπεύθυνος της ομάδας όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα) τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες. Η ποινή έρχεται μετά τα όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα με την Κηφισιά και όχι για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι, για την οποία κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση. 

Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00. Παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 12 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης με την Κηφισιά στο 13ο λεπτό. Από την άλλη, ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στο επίκεντρο του αγώνα για λάθος λόγους. Λίγη ώρα μετά το τελικό σφύριγμα, ο επιθετικός των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και προχώρησε σε αποκαλύψεις που... σοκάρουν. 

Ο Τετέι κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο των Θεσσαλών. 

«Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.