Επος: Ο Νάγκελσμαν είπε στον Τραπ να πέσει κάτω και να προσποιηθεί ότι είναι τραυματίας (vid)

Γιούλιαν Νάγκελσμαν & Κέβιν Τραπ

i

PRtSc

Επος: Ο Νάγκελσμαν είπε στον Τραπ να πέσει κάτω και να προσποιηθεί ότι είναι τραυματίας (vid)

Κώστας Τόπας 12:22 - 22.11.2023

Ενα απίθανο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ Γερμανίας κι Αυστρίας, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να λέει στον Κέβιν Τραπ να προσποιηθεί ότι είναι τραυματίας.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκατσε στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας τον Σεπτέμβριο για να αντικαταστήσει τον Χάνσι Φλικ που είχε επιβλέπει μια αρκετά καταστροφική θητεία στην οποία κέρδισε μόλις 12 από τα 25 παιχνίδια του. Αυτό περιελάβανε ένα αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αλλά και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στο τιμόνι των Γερμανών.

Βέβαια, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν υπήρξε καμία πίεση στη Γερμανία τον τελευταίο καιρό, καθώς προκρίθηκε αυτόματα στο Euro 2024 ως διοργανώτρια χώρα. Κι όμως, παρόλο που δεν χρειάστηκε να παίξουν κανένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, έπαιζαν τόσο άσχημα που ο Φλικ έγινε ο πρώτος προπονητής της Γερμανίας που απολύθηκε από τότε που δημιουργήθηκε ο ρόλος το 1926.

Παρ' όλα αυτά, σήμερα, με τον Νάγκελσμαν στην τεχνική ηγεσία η διοργανώτρια του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 στην έδρα της «φιλικής» Αυστρίας. Προ τριών ημερών είχε προηγηθεί και η ήττα με 3-2 από την Τουρκία. 

Κόντρα στην Αυστρία άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο 49', με τον Σανέ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και της Γερμανίας προέβη σε πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μουένε, ο τελευταίος του… ζήτησε τα ρέστα πιάνοντάς τον από τον αυχένα, με τον 27χρονο άσο να τον… ξαπλώνει!

Ο Σανέ «ξάπλωσε» τον Μουένε στο φιλικό Γερμανία-Αυστρία (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:00 - 22.11.2023

Ο Σανέ «ξάπλωσε» τον Μουένε στο φιλικό Γερμανία-Αυστρία (vid)

Ο Λιρόι Σανέ, έγινε έξαλλος κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στη Γερμανία και την Αυστρία. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς έπιασε τον Μουένε από τον αυχένα.

Λίγα λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα, φαινόταν ότι ο τερματοφύλακας Τραπ επρόκειτο χαρούμενος να εκτελέσει ένα φάουλ, όταν ξαφνικά έλαβε ένα μήνυμα από τον πάγκο. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Νάγκελσμαν του έκανε με μανία χειρονομίες να πέσει στο έδαφος. Ο Γερμανός υπάκουσε τις εντολές και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, προσποιούμενος έναν τραυματισμό, παρόλο που δεν φαινόταν να έχει πραγματικά προβλήματα φυσικής κατάστασης. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Τραπ μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι.