Αυτό που θέλει ο Μαρτίνεθ από τον Ποντένσε!

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Αυτό που θέλει ο Μαρτίνεθ από τον Ποντένσε!

Διονύσης Βερβελές 12:10 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 17.10.2023

Το ντέρμπι των αιωνίων, ο αήττητος Ντανιέλ και το νέο κίνητρο με τον Πορτογάλο άσο…

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπορεί να ήρθε στο τέλος των μεταγραφών στον Ολυμπιακό, αλλά αποδεικνύει με το «καλημέρα» την επιδραστικότητά του στα ματς των «ερυθρολεύκων». 

Με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων μόλις σε μία όλο το ενενηντάλεπτο, δείχνει ποιος είναι και τι μπορεί να δώσει. Βέβαια ο Ποντένσε, δεν είχε ζήτημα προσαρμογής. Και παρότι είχε παίξει τον Μάιο τελευταία φορά σε επίσημο ματς, με το που μπήκε, έδειξε την κλάση του, ποιος είναι…

Το ζήτημα πλέον και από το ντέρμπι των αιωνίων κιόλας, είναι άλλο. Να μπορεί ο Ποντένσε να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο ματς. Ο ίδιος και τις τελευταίες ημέρες, δούλεψε ανάλογα, είναι καλύτερες και οι μετρήσεις του στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. 

Με την Μπάτσκα Τόπολα, έκανε -αρχικά- τη διαφορά με την ασίστ στο 0-1 και το γκολ του στο 0-2. Εκεί ο Μαρτίνεθ τον έκανε αλλαγή και η ομάδα πήρε πολλά μέτρα πίσω, με αποτέλεσμα να έρθει μετά την αποβολή του Ντόι και το 2-2.

Το επόμενο κίνητρο του Μαρτίνεθ με τον Ποντένσε, είναι πλέον να τον έχει και σε μεγαλύτερο διάστημα μέσα στον αγώνα. Να μπορεί να βγάλει και ενενηντάλεπτο, να μπορεί να πάρει περισσότερα από αυτόν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάνω στον Ποντένσε άλλωστε, ποντάρει πολλά και για το ντέρμπι των αιωνίων, το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη. Αυτή θα είναι άλλωστε η πέμπτη φορά που ο Ποντένσε θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική
SPORTAL ORIGINALS

13:50 - 16.10.2023

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική

Baladeros Live ζωντανά στο στούντιο του Sportal. Τα τελευταία νέα από Βερβελέ και Τσιμπίδα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει τα νεότερα για Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία και τι περιμένει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ανανέωση Κοτάρσκι και μεταγραφικές αναζητήσεις στον ΠΑΟΚ, ηρεμία στον Άρη. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος μεταφέρουν το ρεπορτάζ. Και φυσικά σχολιασμός για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι Ελλάδα - Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις τέσσερις προηγούμενες που ήταν όλες για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες, ενώ είχε δύο ισοπαλίες. Στη μία μάλιστα, στο ΟΑΚΑ, το ματς διακόπηκε εις βάρος των «πρασίνων» με τον Γκερέρο να έχει ανοίξει το σκορ.

Αήττητος κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ποντένσε, θέλει την τρίτη του νίκη, στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό