Αυτό το πράγμα το 'χει μόνο η Τσέλσι: Όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις παίκτες σε κάθε θέση!
i

©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Αυτό το πράγμα το 'χει μόνο η Τσέλσι: Όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις παίκτες σε κάθε θέση!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 09:35 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 02.02.2023

Ούτε η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν του Κριστόφ Γκαλτιέ. Η Τσέλσι έχει το πιο ονειρικό βάθος πάγκου στον κόσμο...

Ο Τοντ Μπόελι τον περασμένο Μάιο έκανε μπάσιμο στην Premier League, εξαγοράζοντας την Τσέλσι για 5,25 δισεκατομμύρια ευρώ και με το που ανέλαβε τα ηνία μπήκε στα βαθιά. Στα πολύ βαθιά. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετά ηχηρές μεταγραφές. δείχνοντας τις προθέσεις του με το... καλημέρα.

Φοφανά (80,4 εκατ. ευρώ), Κουκουρέγια (65,3 εκατ. ευρώ), Στέρλινγκ (56,2 εκατ. ευρώ), Κουλιμπαλί (38 εκατ. ευρώ), Ομπαμεγιάνγκ (12 εκατ. ευρώ), Σλόνινα (9,1 εκατ. ευρώ) και Ζακαρία (3 εκατ. ευρώ) ήταν οι κινήσεις του για το καλωσόρισμα. Καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν έφτασε στα έξοδά του Αμερικανού επιχειρηματία.

Και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Μπόελι συνέχισε το... βιολί του, τινάζοντας πάλι την μπάνκα στον αέρα. Μούντρικ (100 εκατ. ευρώ), Μουκιναγί (38 εκατ. ευρώ), Αντρέι Σάντος (12,5 εκατ. ευρώ), Ντάτρο Φοφάνα (12 εκατ. ευρώ) και Ζοάο Φέλιξ (11 εκατ. ευρώ) ήταν οι... επνδύσεις του, καταβάλλοντας το ποσό των 178,5 εκατ. ευρώ.

Η νύχτα που δεν ξημέρωνε: Η 31η Ιανουαρίου της Τσέλσι είχε θρίλερ, ταξίδια, έγγραφα που χάθηκαν και πολλά εκατομμύρια
PREMIER LEAGUE

17:39 - 01.02.2023

Η νύχτα που δεν ξημέρωνε: Η 31η Ιανουαρίου της Τσέλσι είχε θρίλερ, ταξίδια, έγγραφα που χάθηκαν και πολλά εκατομμύρια

To... μπρα ντε φερ μεταξύ Μπενφίκα και Τσέλσι έβγαλε νικητές τους Λονδρέζους, οι οποίοι, στο παρά 5', εξασφάλισαν την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες, πετυχαίνοντας τον στόχο που είχαν θέση από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Κάπως έτσι, ο Τοντ Μπόελι έκανε δώρο στον Γκρέιαμ Πότερ ένα ρόστερ, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από πλήρης, αφού στους «μπλε» πλέον ανήκουν 39 ποδοσφαιριστές, με τον Άγγλο τεχνικό να έχει την τύχη (ίσως και όχι) να επιλέξει ανάμεσα σε 3-4 πρόσωπα για κάθε θέση.

Βάθος πάγκου, το οποίο δεν έχει ούτε η Άρσεναλ που είναι πρώτη στην Premier League, ούτε η Μπαρτσελόνα που είναι πρώτη στην La Liga, ούτε η Μπάγερν που είναι πρώτη στην Bundesliga, ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν που είναι πρώτη στην Ligue 1. 

Το έχει όμως η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος και στο -21 από την κορυφή, ενώ είναι εκτός τόσο από το FA Cup όσο και από το Λιγκ Καπ...

Το ρόστερ της Τσέλσι

Τερματοφύλακες: Μεντί, Κεπά, Σλονίνα

Αμυντικοί: Τσίλγουελ, Κουκουρέγια. Χαλ, Μπαμπά, Κουλιμπαλί, Μπαντιασίλ, Τσαλόμπα, Αμπαντού, Σίλβα, Φοφανά, Σαρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Γκούστο

Μέσοι: Φερνάντες, Μάουντ, Τσουκουεμέκα, Καντέ, Ζακάρια, Μπακαγιόκο, Κόβασιτς, Γκάλαχερ, Λόφτους Τσικ.

Επιθετικοί: Μούντρικ, Ενκουνκού, Πούλισικ, Φοφανά, Φέλιξ, Χάβερτζ. Μπρόχα, Ομπαμεγιάνγκ, Λουκάκου, Στέρλινγκ, Μαντουέκε, Ζίγιες, Χάντσον Οντόι.