Από τον Μπεγερίν στον Εμπαπέ: Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Alexander Hassenstein - FIFA/FIFA via Getty Images/Ideal Images

Από τον Μπεγερίν στον Εμπαπέ: Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου!

Κώστας Τόπας 08:00 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 25.01.2023

Το Sportal παρουσιάζει τους δέκα ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να στρέψουν πάνω τους και τα φώτα της υψηλής ραπτικής. Μπόνους ο πιο καλοντυμένος προπονητής των γηπέδων.

Είναι αλήθεια ότι μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου δεν αποτελούν μόνο ινδάλματα του αθλητισμού, αλλά και της μόδας. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι έχουν ένα μοναδικό στυλ και χάρη στη διεθνή αναγνωσιμότητα τους, έχουν καταφέρει να στρέψουν πάνω τους και τα φώτα της υψηλής ραπτικής.

Αλλωστε με το κασέ τους να φτάνει τα εκατομμύρια ευρώ, έχουν την ευκαιρία να συνδυάζουν πανάκριβα μοναδικά κομμάτια, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το δικό τους γούστο. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικούς από τους πιο καλοντυμένους του ποδοσφαίρου...

Εκτορ Μπεγερίν

Ο Έκτορ Μπεγερίν πριν από μερικά χρόνιαν περπάτησε σε fashion show του Louis Vuitton ενώ έχει συνεργαστεί και με την γνωστή αλυσίδα ρούχων της H&M για τη δημιουργία μίας ανδρικής συλλογής που υποστηρίζει την αειφορία στη μόδα.

Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο μινιμαλισμός και η φινέτσα χαρακτηρίζουν τη γκαρνταρόμπα του Αιγύπτιου μέσουεπιθετικού της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, παρά την ταπεινότητά του εντός των τεσσάρων γραμμών.

Άλισον Μπέκερ

Ο συμπαίκτης του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ ξεχωρίζει για τις στιλιστικές του απόψεις σε κάθε επίσημη ή μη εμφάνισή του με τη χρήση των ανάλογων αξεσουάρ.

Μάρκο Ασένσιο

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρκο Ασένσιο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σπασμένα κοστούμια με λευκά t-shirts, αντί για πουκάμισα.

Ικέρ Κασίγιας

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο το όνομα του Ικέρ Κασίγιας δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στη συγκεκριμένη λίστα. 

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Μία ακόμη περίπτωση που μάγεψε τα πλήθη με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μεταμορφώθηκε από football icon σε style icon χάρη στη σύγχρονη, ανατρεπτική αλλά πάντα κομψή, ματιά του στον κλασικό αντρικό τρόπο ντυσίματος.

Κιλιάν Εμπαπέ

Κι από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 23χρονος Γάλλος αστέρας έχει συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του με τα καμώματά του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός από τις καταπληκτικές του ικανότητες με τη μπάλα, ο Εμπαπέ είναι γνωστός και για το απαράμιλλο στυλ του. Λατρεύει το μινιμαλισμό και προτιμά τα κομψά κοστούμια του Hugo Boss, σε χρώμα navy blue, τα οποία συνδυάζει με ζιβάγκο σε χρώμα καμηλό.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Από την παρούσα λίστα δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 37χρονος αστέρας της Αλ Νασρ διστάζει να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά του, να φοράει σκουλαρίκια ταυτόσημα του στυλ του και γενικά να πειραματίζεται με την εμφάνισή του. Έχει φυσικά τη δική του σειρά στη Nike, η οποία ονομάζεται CR7, ενώ προτιμά τα χρώματα και τις στενές γραμμές, αναδεικνύοντας το κορμί του αλλά και το μεσογειακό του ταμπεραμέντο!

Μάνουελ Νόιερ

Ο πορτιέρε της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ έχει ένα διαφορετικό στιλ. Προτιμάει τις casual εμφανίσεις, ενώ ακόμα κι όταν κρεμάει τα γάντια του δεν αποχωρίζεται τις αθλητικές φόρμες.

Λιονέλ Μέσι

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο καλοντυμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αν και στην εποχή μας είναι ο καλύτερος με την μπάλα στα πόδια. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει θέμα συζήτησης για μία φόρμα που επέλεξε να φορέσει. Ο λόγος ήταν διότι η συγκεκριμένη ήταν κόκκινη - animal print φόρμα του, του οίκου Gucci η οποία στοιχίζει 900 ευρώ.

Μπόνους: Πεπ Γκουαρδιόλα

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μακράν ο πιο καλοντυμένος προπονητής στον κόσμο. Οταν δεν φοράει το συνηθισμένο μαύρο μπλουζάκι φροντίζει να ξεχωρίζει για τις στιλιστικές του απόψεις με πάντα προσεγμένες επιλογές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια εμφανίσεις. Του αρέσει το ιταλικό tailoring και το αμερικάνικο preppy look.