«Αυτοκτόνησε» η Μαρσέιγ κι έμεινε στον... άσο, νέα γκέλα για τη Μονακό

Ντιμιτρί Παγιέτ

i

© Youtube

«Αυτοκτόνησε» η Μαρσέιγ κι έμεινε στον... άσο, νέα γκέλα για τη Μονακό

Sportal newsroom 23:50 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 13.03.2023

Η Μαρσέιγ μπορεί να είχε προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι και το 87ο λεπτό, όμως το Στρασβούργο κατάφερε να φύγει από το Βελοντρόμ με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο. Ήττα για τη Μονακό από τη Ρεμς.

Μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω της αποβολής του Μπαλέρντι, όμως η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ωστόσο, η ψυχρολουσία που την περίμενε δεν έχει προηγούμενο...

Στο 49ο λεπτό ο Μπεμπά έδωσε προβάδισμα στους Μασσαλούς, ενώ στο 76' ο Σάντσες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-0. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πανηγυρίσουν μια άνετη νίκη παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ο Ζαν-Εντ Αολού σκόραρε δις μέσα σε δύο λεπτά (88', 89') και «πάγωσε» το «Βελοντρόμ», διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μαρσέιγ έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -10 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγο νωρίτερα, η Μονακό έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί της, αφού γνώρισε την ήττα από τη Ρεμς στο «Πριγκιπάτο». Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χάρη στο γκολ του Μπάλογκουν (51') πήραν τη νίκη με 1-0.

Έτσι, οι Μονεγάσκοι κλώτσησαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Λανς στην 3η θέση κι έμειναν στην 4η θέση με 51 βαθμούς.