Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Αζάρ: «Τότε είπα στον Ζιντάν ότι είμαι τελειωμένος, δεν μπορώ...»

O Έντεν Αζάρ

i

© Intime

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Αζάρ: «Τότε είπα στον Ζιντάν ότι είμαι τελειωμένος, δεν μπορώ...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:49 - 19.02.2024

Ο Έντεν Αζάρ προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την απόσυρσή του, παραχωρώντας συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Obi Wan».

Στις 10 Οκτωβρίου 2023, τρεις μήνες μετά την αναχώρησή του από τη Μαδρίτη, ο Έντερ Αζάρ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών. Η καριέρα του ολοκληρώθηκε άδοξα, αφού παρά το τρομερό του ταλέντο, ο Βέλγος νικήθηκε από τα περιττά κιλά, την κακή φυσική κατάσταση κ.ο.κ. 

Μιλώντας για το παρελθόν του, ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τον Ζιντάν, μία μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να τον αφήσει εκτός για να αποκατασταθεί. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης αποκάλυψε πως δεν θα επέτρεπε κανέναν να χαλάσει τις διακοπές του, ενώ αναφέρθηκε και στη λατρεία που έχει για την... βέλγικη μπύρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντεν Αζάρ: 

Για τα κιλά που έπαιρνε: «Κάθε καλοκαίρι έπαιρνα 4 ή 5 κιλά.  Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ο ελεύθερος σου χρόνος. Ως Βέλγος, αγαπώ μπύρες γιατί η χώρα μου έχει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, οπότε δεν σας λέω ότι έπινα κάθε μέρα γιατί δεν είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές μετά από ένα καλό παιχνίδι, μία ή δύο τις έπινα».

Για τις διακοπές του: «Μη μου ζητάτε να κάνω τίποτα. Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να πηγαίνω η παραλία... Μη μου ζητάτε να τρέξω σε αυτές τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο στην παραλία με τα παιδιά μου, κανένα πρόβλημα».

Ντόντσιτς για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Με ή χωρίς αυτόν θα σηκώσουμε πολλά Champions League»
LA LIGA

15:50 - 19.02.2024

Ντόντσιτς για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Με ή χωρίς αυτόν θα σηκώσουμε πολλά Champions League»

Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε θέση για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ λέγοντας ότι με ή χωρίς αυτόν η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει αρκετά Champions League.

Για το τι είπε στον Ζιντάν: «Ήμασταν πολύ κοντά στο να γίνουμε πρωταθλητές, οπότε είπα στον Ζιντάν "θέλω να βοηθήσω". Μία μέρα μετά όμως του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω περισσότερα, τελείωσα. Το σώμα υποφέρει πολύ, οπότε πρέπει να κάνω σωστή αποκατάσταση».