Η «βόμβα» έσκασε: Ο Εμπαπέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Η «βόμβα» έσκασε: Ο Εμπαπέ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ!

Κώστας Τόπας 08:42 - 19.02.2024

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca» ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την Ρεάλ και την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική παρουσίασή του στο ολοκαίνουριο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία κάνει λόγο για συμφωνία που έκλεισε πριν από δύο εβδομάδες στην οποία θα είναι παίκτης των «μερένχες» από την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Εμπαπέ θα υπογράψει για πέντε σεζόν.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί το γνωρίζει από την περασμένη Τρίτη, όταν ο ίδιος ο επιθετικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον ενημερώσει ότι πήρε οριστική απόφαση. Η θέση του ποδοσφαιριστή, όπως ήδη υποψιαζόταν ο ισχυρρός άνδρας των Παριζιάνων, ήταν ότι είχε ήδη υπογράψει κλειστή συμφωνία για να παίξει στη Ρεάλ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρος ανά πάσα στιγμή: Δεν χρειαζόταν ο σύλλογος να του κάνει νέα πρόταση γιατί δεν υπήρχε επιστροφή. Θα είναι παίκτης της Ρεάλ από την 1η Ιουλίου. Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, όταν το συμβόλαιό του μπήκε στους τελευταίους έξι μήνες της διάρκειάς του, η ισπανική ομάδα επικοινώνησε με το περιβάλλον του παίκτη για να μάθει εάν το σχέδιο που συμφωνήθηκε τον Μάιο του περασμένου έτους εξακολουθούσε να ισχύει και δεν υπήρχαν αλλαγές. Η ανταπόκριση ήταν θετική. Όταν πριν από οκτώ μήνες ενημέρωσε με επιστολή την Παρί ότι παραιτείται από την προαιρετική τρίτη σεζόν του συμβολαίου του, είχε ήδη πάρει μια σταθερή απόφαση: προορισμός του θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Λογικά, το αποκορύφωμα αυτού του σχεδίου είναι μια μεγαλειώδης τελετή παρουσίασης στο ολοκαίνουργιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», σε μια ανεπίσημη τελετή εγκαινίων για το ανακαινισμένο στάδιο και η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουλίου, σε μια ημερομηνία που επιτρέπει το φετινό καλοκαίρι σφιχτό καλεντάρι, με το Euro στη Γερμανία (από 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου), τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (το τουρνουά ποδοσφαίρου διαρκεί από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου), όπου ο Εμπαπέ θέλει να συμμετάσχει αφού διεξάγονται στη γενέτειρά του και τις συναυλίες που έχουν ήδη προγραμματιστεί. 

Πάντως, ο Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Δεν χρειαζόταν ο γαλλικός σύλλογος να του κάνει νέα πρόταση γιατί δεν υπήρχε επιστροφή. Θα είναι κάτοικος Μαδρίτης από την 1η Ιουλίου. Με αυτόν τον τρόπο τελειώνει και η ​​σαπουνόπερα με τον Γάλλο, μετά από αρκετά καλοκαίρια στα οποία φαινόταν ότι υπέγραψε στους Μαδριλένους αλλά τελικά έμεινε στην Παρί. Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσες, ήταν το πρόσωπο που ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων του λευκού συλλόγου με έναν στόχο: Να κλείσει τη συμφωνία τον Φεβρουάριο.

Στα γραφεία της Ρεάλ, ήδη γίνονται εργασίες για τη διαμόρφωση αυτής της εκδήλωσης. Της φαντασμαγορικής παρουσίασης του 25χρονου Γάλλου αστέρα.