Η απίθανη Μπρεστ λύγισε και τη Μαρσέιγ και βλέπει Champions League - Η Τουλούζ σόκαρε τη Μονακό

Η απίθανη Μπρεστ λύγισε και τη Μαρσέιγ και βλέπει Champions League - Η Τουλούζ σόκαρε τη Μονακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:41 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 18.02.2024

Η Μπρεστ νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Έχασε έδαφος η Μονακό.

Παραμύθι δεν μπορείς να το αποκαλέσεις.

Η Μπρεστ συνεχίζει να είναι μία εξαιρετική ποδοσφαιρική ιστορία στη φετινή Ligue1. Η απίθανη Μπρεστ, λοιπόν, αν κι έμεινε με δέκα παίκτες στο δεύτερο μέρος, βρήκε γκολ και λύγισε την προβληματική Μαρσέιγ με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, ανεβαίνοντας μόνη της στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά ονειρεύεται ένα από τα εισιτήρια του Champions League.

Η ομάδα της Βρετάνης είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όμως, η αποβολή του Μουνιέ με απευθείας κόκκινη στο 60’ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Η Μαρσέιγ, ωστόσο, ήταν φλύαρη, νωθρή και δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.

Δεν απείλησε καθόλου και η Μπρεστ χτύπησε στο 88’ με τον Λε-Μελού. Ο τελευταίος νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λόπεθ χαρίζοντας μία τεράστιας αξίας νίκη στην ομάδα του.

Η Μαρσέιγ συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από τα ευρωπαϊκα εισιτήρια, ενώ μετράει έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) και υπάρχει αμφισβήτηση και για τον Τζενάρο Γκατούζο.

Νωρίτερα, η Τουλούζ σόκαρε τη Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Σιέρο στο 41'. Ο Ακλιούς ισοφάρισε στο 48', ωστόσο, ο Κόστα στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τους «βιολετί».