Μισθός, διάρκεια συμβολαίου και «αστρονομικά» μπόνους: Τι περιμένει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Εμπαπέ

Μισθός, διάρκεια συμβολαίου και «αστρονομικά» μπόνους: Τι περιμένει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τόπας 13:32 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 16.02.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πιο κοντά από ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από ένα τεράστιο κύκλο διαπραγματεύσεων είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο Γάλλο διεθνή αστέρα και μάλιστα ως ελεύθερο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι και έκανε την ανακοίνωση στον πρόεδρό του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία, όλα δείχνουν ότι θα ετοιμάσει βαλίτσες για τη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ. Εκεί, όπου τον περιμένει συμβόλαιο μέχρι το 2030 σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Χαμηλότερος μισθός από την Παρί

Αυτή την Παρασκευή, ο Τύπος της Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής «AS», μιλούν ήδη για συμβόλαιο διάρκειας έως το 2030 για τον 25χρονο επιθετικό. Επιπλέον, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Ρεάλ θα πρέπει να του προσφέρει μισθό χαμηλότερο από αυτό που παίρνει αυτή τη στιγμή στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου λαμβάνει περίπου 72 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως. Όπως αναφέρει η «AS», το επιτελείο των «μερένχες» αναζητά την καλύτερη οικονομική φόρμουλα ενώ το περιβάλλον του 25χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού θα ήθελε τουλάχιστον έναν μισθό 50 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά ετησίως.

Τα υψηλά μπόνους

«Δεν έχει υπογραφεί τίποτα, υπάρχουν διαπραγματεύσεις που πρέπει να γίνουν γνωρίζοντας ότι θα κερδίσει τρεις φορές λιγότερους μισθούς στη Μαδρίτη από αυτούς που κερδίζει στην Παρί», εξήγησε στο «After Foot» του «RMC» ο Φρεντερίκ Ερμέλ, ειδικός στο ισπανικό ποδόσφαιρο, ενώ διευκρίνισε ότι τα δικαιώματα εικόνας του θα «εκραγούν» αν υπέγραφε στη Ρεάλ. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί ένα μπόνους υπογραφής, το ύψος του οποίου μένει επίσης να καθοριστεί. Οπως επίσης και διάφορα μπόνους που συνδέονται με την απόδοσή του.

Η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ή η κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού (βραβείο που απονέμεται κάθε σεζόν στον πρώτο σκόρερ που αγωνίζεται στην Ευρώπη) θα μπορούσε, για παράδειγμα, να του επιτρέψει να λάβει διάφορα οικονομικά μπόνους. Το 2022, τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ένα μπόνους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ που πλήρωσε η Ρεάλ στον Καρίμ Μπενζεμά μετά τη Χρυσή Μπάλα του.

Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο Εμπαπέ, σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν θα κερδίζει περισσότερα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και τον Βινίσιους Τζούνιορ. τους δύο κορυφαίους αστέρες της Ρεάλ. Ωστόσο, θα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του συλλόγου.

Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί
LIGUE 1

09:36 - 16.02.2024

Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί

Μετά το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωστοποίησε την απόφασή του για να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του.

Ο Εμπαπέ υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 από τη Μονακό και έχει σκοράρει το ρεκόρ των 243 γκολ σε 290 αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και πέντε τίτλους της Ligue 1.