Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τη «φυγή» του Εμπαπέ - Έχει καταθέσει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τη «φυγή» του Εμπαπέ - Έχει καταθέσει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης

Πάνος Κορομηλάς 21:00 - 15.02.2024

Μετά την οριστική απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο γαλλικός σύλλογος επιβεβαίωσε πως η θητεία του στην ομάδα τελειώνει σύντομα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έριξε τη «βόμβα» ,ανακοινώνοντας επίσημα πως θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Ένα «σήριαλ» που κράτησε πολύ, όμως φαίνεται πως βαδίζει προς την ολοκλήρωση του.

Ο Γάλλος σταρ ενημέρωσε την ομάδα για την απόφαση του και λίγο αργότερα ο σύλλογος επιβεβαίωσε το γεγονός, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους: 

«Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την PSG στο τέλος της σεζόν του 2024. Οι όροι της αποχώρησης δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί πλήρως» ανέφερε η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας του 25χρονου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάπως έτσι ο γαλλικός σύλλογος θα γλιτώσει ένα ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φαβορί εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο και η Λίβερπουλ είναι πιθανό να μπει στη διεκδίκησή του. 

Μάλιστα, λέγεται πως οι «μερέγχες» έχουν ήδη στείλει την πρόταση στον Γάλλο σταρ, με τις προτεινόμενες απολαβές να είναι λιγότερες από εκείνες που του προσέφεραν το καλοκαίρι του 2022.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα χρήματα θα είναι λιγότερα από εκείνα που είχε σκοπό να του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που επέλεγε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση φαίνεται πως πλέον έχει πάρει τον δρόμο της και οι εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.