Τα βρήκε με Ντέιβις η Ρεάλ, απομένει το «ναι» της Μπάγερν

Αλφόνσο Ντέιβις

i

©Photo by Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto/Getty Images

Τα βρήκε με Ντέιβις η Ρεάλ, απομένει το «ναι» της Μπάγερν

Πάνος Κορομηλάς 17:42 - 15.02.2024

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας κίνησης βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τα βρήκε με τον Καναδό αμυντικό, Αλφόνσο Ντέιβις. Πλέον, απομένει η συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Έτοιμη να ταράξει τα «μεταγραφικά νερά» είναι για ακόμη μια φορά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και καιρό, η «βασίλισσα» έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις. Σύμφωνα με νέα ισπανικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, προκειμένου να μετακομίσει στη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι. 

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση πρέπει να την εγκρίνει και η ομάδα του Μονάχου. Οι Βαυαροί θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη και είναι πρόθυμοι να παλέψουν μέχρι τέλους, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και οι Γερμανοί προσπαθούν να τον πείσουν να επεκτείνει τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, πρόθεση του παίκτη είναι να ενταχθεί στους «μερέγχες», εγκαταλείποντας τα γήπεδα της Γερμανίας, μετά από πέντε χρόνια. Η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα 70 εκατομμύρια και η «βασίλισσα» θα πρέπει να δαπανήσει αρκετά χρήματα προκειμένου να τον αποκτήσει. Από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου είναι αρκετά πιθανό να απαντήσει θετικά εφόσον προκύψει μια τέτοια πρόταση, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να τον χάσει δίχως αντάλλαγμα, το καλοκαίρι του 2025, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Καναδός μπακ εντάχθηκε στη γερμανική ομάδα τον Ιανουάριο του 2019, κάνοντας το άλμα στην καριέρα του, από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι εντυπωσιακή, μετρά 180 συμμετοχές με εννέα γκολ και 28 ασίστ, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.