Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για τον Μπρέμερ

Μπρέμερ

i

©printscreen

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για τον Μπρέμερ

Πάνος Κορομηλάς 17:02 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 15.02.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού της Γιουβέντους, Γκλέισον Μπρέμερ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζει προβλήματα την τρέχουσα σεζόν. Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες ταλαιπωρούνται από σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι διαθέσιμες επιλογές για τον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, χρησιμοποιεί τον Χάρι Μαγκουάιρ και τον 36χρονο Τζόνι Έβανς, όμως η ενίσχυση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο μοιάζει επιβεβλημένη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. 

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα και για τον λόγο αυτό, προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ από τη Γιουβέντους. O 26χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικό μέλος των «μπιανκονέρι» τη φετινή σεζόν, μετρώντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Serie A.

Η απόκτησή του πάντως μόνο εύκολη υπόθεση δεν πρέπει να θεωρείται. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο έως το 2028 και οι απαιτήσεις της Γιουβέντους ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του, τονίζοντας πως είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ανανέωσή μου μέχρι το 2028. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω με τη Γιουβέντους, ελπίζω να πάω πολύ καλά και να συνεχίσω σε αυτό το μονοπάτι. Πριν από ενάμιση χρόνο επέλεξα τη Γιούβε γιατί είναι μια ομάδα που κερδίζει, ένας όμιλος ικανός να κερδίσω εννέα Scudetto στη σειρά, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι μόλις έφτασα εδώ, κατάλαβα ότι η Γιουβέντους είναι μια οικογένεια» ανέφερε μεταξύ άλλων μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Επομένως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον αποκτήσει. 

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης εντάχθηκε στην ομάδα του Μαξ Αλέγκρι το καλοκαίρι του 2022. Η Γιουβέντους δαπάνησε 44 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τορίνο, με την οποία πραγματοποιούσε εντυπωσιακές εμφανίσεις για τρία χρόνια, από το 2019 έως το 2022.  

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει και στο παρελθόν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, όμως ο ίδιος επέλεξε τότε να παραμείνει στη Γιουβέντους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως μπαίνουν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του, όντες αποφασισμένοι να δαπανήσουν χρήματα στη νέα εποχή που ξεκινά στον σύλλογο, με το διοικητικό καθεστώς του Τζιμ Ράτκλιφ.