Ο Ρούνεϊ, μετά την αποτυχία του ως προπονητής, ετοιμάζεται να μπει στην πυγμαχία για πολλά λεφτά (vid)

Γουέιν Ρούνεϊ

Ο Ρούνεϊ, μετά την αποτυχία του ως προπονητής, ετοιμάζεται να μπει στην πυγμαχία για πολλά λεφτά (vid)

Κώστας Τόπας 10:03 - 15.02.2024

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από προπονητής της Μπέρμιγχαμ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγωνιστεί σε αγώνα πυγμαχίας.

Ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από προπονητής της Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγωνιστεί σε αγώνα πυγμαχίας.

Οι «Daily Star» και «Mirror» αναφέρουν ότι ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής διαπραγματεύεται με την Misfits Boxing του ράπερ KSI για να κάνει το άλμα στον κόσμο της πυγμαχίας... με αντάλλαγμα πολλά χρήματα. Από το 2022, η Misfits Boxing διοργανώνει προσοδοφόρους και υψηλού προφίλ αγώνες πυγμαχίας που μεταδίδονται στο DAZN και στους οποίους συμμετέχουν διάσημες προσωπικότητες.

Οι KSI, Λόγκαν Πολ, Τζέι Σουίνγκλερ, Άσλεϊ και Μάιλς από το μουσικό συγκρότημα Rak-Su είναι μερικοί από τους celebrities που έχουν ήδη φορέσει τα γάντια για το Misfits Boxing.

Η ημέρα που ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε νοκ άουτ τον Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος πυγμαχούσε ερασιτεχνικά στο Λίβερπουλ, χτυπήθηκε από τον Φιλ Μπάρντσλι όταν και οι δύο ασχολήθηκαν με την πυγμαχία κατά την περίοδο που ήταν παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πίναμε ένα ποτό, γελούσαμε, παίζαμε κιθάρα και το επόμενο λεπτό εμφανίστηκαν αυτά τα γάντια του μποξ... Ο Γουέιν μόλις χτύπησε. Ο Ρούνεϊ ήταν KO μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά όλοι πανικοβληθήκαμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε και δεν είχαμε τηλεφωνικό σήμα. Όλοι σκεφτόμασταν: "αν δεν ανοίξει τα μάτια του, δεν μπορούμε να καλέσουμε ασθενοφόρο, δεν υπάρχει σήμα.Τόσος πανικός!», θυμάται ο Φιλ Μπάρντσλεϊ το 2021.

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 14.02.2024

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)

Πριν από λίγους μήνες ο Σκοτ Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορμή στάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, Γκλεν Νίμπεργκ.

«Τέλος πάντων, ο Γουέιν έρχεται και πηγαίνει στο νεροχύτη. Έχω ένα μεγάλο κόψιμο στο χείλος μου, αίμα παντού και έχει λίγο αίμα κάτω από τη μύτη του. Κοιταζόμαστε και γελάμε», εξήγησε ο πρώην συμπαίκτης του Ρούνεϊ.