Και η Τότεναμ στο «κόλπο» για τον Ντε Γιονγκ

Φρένκι Ντε Γιονγκ

i

©intime

Και η Τότεναμ στο «κόλπο» για τον Ντε Γιονγκ

Γιάννης Λιβανός 16:04 - 14.02.2024

Η Τότεναμ φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης η πρόταση αυτή «αγγίζει» τα 60 εκατ. ευρώ.

Την πόρτα της εξόδου θέλει να «περάσει» απ' ότι φαίνεται τον τελευταίο καιρό ο Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα. Αυτό φυσικά δεν πέρασε... στα χαμηλά από ομάδες της Premier League, που έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλει να ενισχύσει την Τότεναμ με ποιοτικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Κάπως έτσι «τα σπιρούνια» που διανύουν μία καταπληκτική χρονιά υπό τις οδηγίες του Ελληνοαυστραλού κόουτς, καταστρώνουν σχέδια και φαίνεται να έχουν «βάλει στο μάτι» τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Σύμφωνα  λοιπόν με τα Μέσα της Βαρκελώνης η Τότεναμ έχει ήδη καταθέσει πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ολλανδό σταρ της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την κατάσταση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα», το οποίο υπενθυμίζεται πως λήγει το καλοκαίρι του 2026. 

Οι Άγγλοι ξέρουν ότι το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο θέλουν να το προσπαθήσουν καθώς αν υλοποιηθεί η μεταγραφή του Ντε Γιόνγκ, αυτό θα ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο του άξονα της Τότεναμ.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βέβαια δεν φαίνεται να ικανοποιούνται οικονομικώς από την πρόταση της Τότεναμ, κι αυτό γιατί κοστολογούν τον Ντε Γιονγκ γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αναμένεται να απαντήσουν αρνητικά.

Η Τότεναμ ωστόσο δεν είναι μόνη στην «κούρσα» απόκτησης του Ντε Γιονγκ. Αυτό γιατί και η Τσέλσι μοιάζει διατεθειμένη να προσφέρει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που θα φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικό της τον Ολλανδό παίκτη από την Μπαρτσελόνα.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Δύο ομάδες που επίσης διαθέτουν «ισχυρά» πορτοφόλια και θα μπορούσαν να καταθέσουν άκρως δελεαστικές προτάσεις στους «μπλαουγκράνα».

Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν
PREMIER LEAGUE

14:33 - 14.02.2024

Ο Σον τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο συμπαίκτες του που τσακώνονταν

Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ των παικτών της Νότιας Κορέας. Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας εξαιτίας ενός τουρνουά... πινγκ-πονγκ, με τον Χούνγκ Μιν Σον σε ρόλο «πυροσβέστη» να παρεμβαίνει και να τραυματίζει σοβαρά το δάκτυλο του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση του Ντε Γιονγκ προς το παρόν παραμένει στάσιμη. Ωστόσο δεν θα ήταν περίεργο να σημειωθούν εξελίξεις το καλοκαίρι, που και οι μεταγραφές θα είναι «ανοιχτές», αλλά και υπάρχει και το Euro 2024, στο οποίο ο Ολλανδός μέσος της Μπάρτσα ίσως κάνει καλές εμφανίσεις και προσελκύσει κι άλλες προτάσεις.