Ντεμπελέ: «Υπέφερα στην Μπαρτσελόνα»

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ντεμπελέ: «Υπέφερα στην Μπαρτσελόνα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:47 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.02.2024

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χρόνο που πέρασε στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που του φέρθηκαν.

Στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien μίλησε ο Ουσμάν Ντεμπελέ κι ήταν αποκαλυπτικός! Ο 26χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τον χρόνο που πέρασε στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι υπέφερε κατά την παρουσία του εκεί.

Ο Ντεμπελέ ανήκε στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» από το 2017 και 2023, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Έφτασα στη Βαρκελώνη σε ηλικία 20 ετών, μετά από μόνο ενάμιση χρόνο επαγγελματισμού. Ήμουν ακόμα σε διαδικασία μάθησης. Η Μπαρτσελόνα είναι το μέρος όπου έμαθα τα περισσότερα και. μεγάλωσα περισσότερο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου», είπε.

«Υπέφερε πολύ εκεί, είναι αλήθεια. Πέρασα μερικές πολύ περίπλοκες στιγμές, το παραδέχομαι. Και μετά, σιγά-σιγά τα χρόνια περνούν, όλα γίνονται όλο και καλύτερα... Είναι η λογική εξέλιξη ενός νεαρού επαγγελματία παίκτη που, με τα χρόνια, έχει αλλάξει πολλά πράγματα», πρόσθεσε.

Σάλος με το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας κόντρα στη Ρεάλ - Έξαλλοι οι Γερμανοί που απορούν για τη διαιτητική απόφαση (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

22:32 - 13.02.2024

Σάλος με το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας κόντρα στη Ρεάλ - Έξαλλοι οι Γερμανοί που απορούν για τη διαιτητική απόφαση (vid)

Χαμός στο Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης με τους Γερμανούς να σκοράρουν με τον Σέσκο να ακυρώνεται ως οφσάιντ εξαιτίας του Χέντρικς που θεωρήθηκε ότι παρεμπόδισε τον Λούνιν.

Να αναφέρουμε ότι ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός είχε αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Καταλανούς και στα πέντε χρόνια που φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατέγραψε 185 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 40 γκολ και μοιράζοντας 43 ασίστ.