Ο Νεϊμάρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στην πατρίδα του και την αγαπημένη του Σάντος - Τον θέλει και ο πρόεδρος
i

© Intime

Ο Νεϊμάρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στην πατρίδα του και την αγαπημένη του Σάντος - Τον θέλει και ο πρόεδρος

Γιάννης Λιβανός 13:57 - 12.02.2024

Ο Νεϊμάρ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο λόγος φυσικά για τη Σάντος, με τον πρόεδρο της ομάδας να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές για επανένωση.

Σύντομο φαίνεται πως θα αποδειχθεί το πέρασμα του Νεϊμάρ από τη Σαουδική Αραβία! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλει να φύγει από την Αλ Χιλάλ και σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος.

Κάτι τέτοιο μόνο χαρούμενους θα έκανε τους οπαδούς της Σάντος!

Η παρουσία του Νεϊμάρ μάλιστα στο ματς της αγαπημένης του ομάδας με την Κορίνθιανς, όπου φορούσε ένα μπλουζάκι της Σάντος, φούντωσε τη φημολογία για...επανένωση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρσέλο Τεϊσέιρα, που συναντήθηκε με τον Νεϊμάρ αναφέρθηκε στο θέμα, μιλώντας στο ESPN Βραζιλίας, και τόνισε:

«Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη, αλλά οι γρήγορες συνομιλίες είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές. Θα ήταν πραγματικό θαύμα να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω».

Ο Νεϊμάρ, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αλ Χιλάλ ως τον Ιούνιο του 2025, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου  και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Στραβά και ανάποδα λοιπόν έχει πάει φέτος η χρονιά στον Νεϊμάρ, καθώς ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς εξαιτίας των οποίων έχει παίξει μόλις πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ.

Κάπως έτσι οι ζάμπλουτοι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ που προσέφεραν «γη και ύδωρ» στον Νεϊμάρ δείχνουν αρκετά απογοητευμένοι με την εξέλιξη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, αφού ο παίκτης τον περισσότερο καιρό είναι στα «pits» με προβλήματα τραυματισμών.

Στην Βραζιλία πάντως και στις τάξεις της Σάντος αν και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ φέρεται πως πιστεύουν ότι αυτή η συνάντηση με τον πρόεδρο, Μαρσέλο Τεϊσέιρα φανερώνει εμμέσως πλην σαφώς την εκκίνηση των διερευνητικών επαφών ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός δράσης λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο.