Τα πετροδόλαρα στα πόδια του Μπρούνο Φερνάντες - Του προσφέρει 100 εκατ.ευρώ η Αλ Χιλάλ

Μπρούνο Φερνάντες

i

©PrtScr

Τα πετροδόλαρα στα πόδια του Μπρούνο Φερνάντες - Του προσφέρει 100 εκατ.ευρώ η Αλ Χιλάλ

Γιάννης Λιβανός 16:13 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 05.02.2024

Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας έχουν μπει για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσουν την υπογραφή κάποιων κορυφαίων ονομάτων, όπως οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Νεϊμάρ. Η Αλ Χιλάλ θέλει να δώσει συνέχεια στον χορό...

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης. Η Αλ Χιλάλ λοιπόν φέρεται έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Μπρούνο Φερνάντες. Οι ιθύνοντες του συλλόγου από τη Saudi Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους παίκτες, έχοντας «βάλει στο μάτι» τον Πορτογάλο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Να σημειωθεί πως στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ. Τώρα η Αλ Χιλάλ λοιπόν φέρεται να στρέφεται στον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» και θέλει να τον αποκτήσει στην αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο, που είναι το ερχόμενο καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record». 

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αλ Χιλάλ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του Μπρούνο Φερνάντες το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στον ίδιο δίνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 90 εκατ. ευρώ! Ο 29χρονος άσος έχει 67 γκολ και 57 ασίστ σε 199 συμμετοχές από το 2020, όταν πήγε στο Μάντσεστερ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον και η φερόμενη δελεαστική πρόταση των Σαουδαράβων μετουσιωθεί και επισήμως σε «γάμο». Αν ο Μπρούνο Φερνάντες πει το ναι στην Αλ Χιλάλ, θα γίνει συμπαίκτης με Νεϊμάρ, Καλιντού Κουλιμπαλί, Λόντι, Μίτροβιτς και Ρούμπεν Νέβες.

Δεν είναι διόλου απίθανο ο καλύτερος δημιουργός για το 2023 να πειστεί και να... φτιάξει τελικά βαλίτσες για Σαουδική Αραβία το φετινό καλοκαίρι. Βέβαια ακολουθεί και η διοργάνωση του Euro 2024, όπου κάθε παίκτης που ευελπιστεί σε ανανέωση ή μεταγραφή, καταφέρνει τελικά αυτό που επιθυμεί μέσα φυσικά από τις καλές του εμφανίσεις.

Ο «νέος Χάαλαντ» αρχίζει να δικαιώνει τον εαυτό του με πέντε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του
PREMIER LEAGUE

08:53 - 05.02.2024

Ο «νέος Χάαλαντ» αρχίζει να δικαιώνει τον εαυτό του με πέντε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του

Ο Ράσμους Χόιλουντ με τις απίστευτες εμφανίσεις του για το σκοράρισμα απαντάει σε όσους έκριναν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έβγαλε 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Μπρούνο Φερνάντες λαμβάνει ευρείας αποδοχής στο «Ολντ Τράφορντ» ενώ πλέον φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Από τον περασμένο Ιούλιο λοιπόν ο Τεν Χαχ καθαίρεσε το περιβραχιόνιο από τον Μαγκουάιρ και το έδωσε στον φυσικό ηγέτη των «κόκκινων διαβόλων» εντός αγωνιστικού χώρου, τον Μπρούνο Φερνάντες.