Ο «νέος Χάαλαντ» αρχίζει να δικαιώνει τον εαυτό του με πέντε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του

Ράσμους Χόιλουντ

i

©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

Ο «νέος Χάαλαντ» αρχίζει να δικαιώνει τον εαυτό του με πέντε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του

Κώστας Τόπας 08:53 - 05.02.2024

Ο Ράσμους Χόιλουντ με τις απίστευτες εμφανίσεις του για το σκοράρισμα απαντάει σε όσους έκριναν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έβγαλε 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίστασε να επενδύσει 80 εκατομμύρια ευρώ στον Ράσμους Χόιλουντ και παρόλο που στο πρώτο μισό της σεζόν δεν είχε λάμψει όσο αναμενόταν τις τελευταίες εβδομάδες, αποδεικνύει ότι έχουν δίκιο σε όσους πόνταραν πολύ πάνω του. Ο 21χρονος Δανός επιθετικός , με το παρατσούκλι ως «ο νέος Χάαλαντ», διανύει μια παραπάνω από γλυκιά στιγμή από πλευράς απόδοσης και αυτή την Κυριακή (04/02) το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω.

Ήταν στο 23ο λεπτό του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ όταν ο Χόιλουντ έβγαλε τον «λαγό» από το καπέλο του. Συνεργάστηκε με τον Κασεμίρο έξω από την περιοχή και κατέληξε να μπει σε αυτήν για να κερδίσει χώρο με ένα καλό κόψιμο πριν επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ για να καταλήξει στα δίχτυα του Αρεόλα.

Το γκολ που πέτυχε ο Χόιλουντ είναι το πέμπτο που έχει καταγράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στα έξι τελευταία παιχνίδια που έπαιξε. Σκόραρε εναντίον της Άστον Βίλα στις 26 Δεκεμβρίου, βοήθησε στη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, πρόσθεσε επίσης ένα γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νιούπορτ, ενώ βρήκε γκολ και ασίστ εναντίον της Γουλβς στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. 

Ο «νέος Χάαλαντ» δεν έχει ακόμη συγκεντρώσει τα ρεκόρ του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά στις αρχές του 2024 δίνει λόγους να πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη σωστή απόφαση με την υπογραφή του.

Το εντυπωσιακότερο όλων, είναι ότι στα 21α γενέθλιά του, ο Χόιλουντ έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε τέσσερις διαδοχικές εμφανίσεις στην Premier League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Θυμάμαι μόλις πριν από έναν μήνα, γινόταν πολύς λόγος για εμένα και τον Γκαρνάτσο που δεν έβαλα αρκετά γκολ… Αλλά είμαστε και οι δύο νέοι, απλά μεγαλώνουμε κάθε μέρα. Μπορείτε να δείτε τη σύνδεση μεταξύ μας ήδη τώρα!», είπε στο Sky μετά το τέλος του αγώνα.