Ο Άντερσον και η συγκατοίκηση με τον Κριστιάνο: «Εκείνος έκανε προπόνηση κι εγώ με τον Νάνι κοιμόμασταν στα αποδυτήρια»

Κριστιάνο Ρονάλντο & Άντερσον

i

©Photo by Alex Livesey/Getty Images/Ideal Images

Ο Άντερσον και η συγκατοίκηση με τον Κριστιάνο: «Εκείνος έκανε προπόνηση κι εγώ με τον Νάνι κοιμόμασταν στα αποδυτήρια»

Κώστας Τόπας 15:34 - 02.02.2024

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, μίλησε για την εμπειρία που έπρεπε να ζήσει ως συγκάτοικος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άντερσον, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής που έπαιξε συνολικά 105 παιχνίδια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε την καριέρα του σε ομάδες όπως την Πόρτο, τη Φιορεντίνα και την Ιντερνασιονάλ, έκανε μια ανασκόπηση του χρόνου του στον αγγλικό σύλλογο στο «Globoesporte».

Ένας από τους πρωταγωνιστές της συνέντευξης ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παίκτης με τον οποίο ο Άντερσον έχει πολύ καλές αναμνήσεις. Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μάντσεστερ, έμενε στο σπίτι του Πορτογάλου τη χρονιά που υπέγραψε στην ομάδα.

«Ο Νάνι και εγώ ζούσαμε στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο σχεδόν ένα χρόνο. Η προπόνηση ήταν στις 9:30, αλλά μερικές φορές έπρεπε να πάμε στις 6:30, γιατί ο Κριστιάνο πήγαινε πρώτος και αναγκαστικά πηγαίναμε μαζί του. Ο Νάνι κι εγώ κοιμόμασταν εκεί στα αποδυτήρια και περιμέναμε, γιατί έπρεπε να ξεκινήσει η δουλειά του». Ο Άντερσον εξηγεί ότι όταν ζούσε με τον Κριστιάνο, ένιωθε σαν επισκέπτης ξενοδοχείου.

Ο Κριστιάνο ήταν στην υπηρεσία του Άντερσον και του Νάνι για όποια ανάγκη είχαν: «Μας πήγαινε να προπονηθούμε, μας τάιζε και μας είχε μάγειρα. Υπήρχε πισίνα μέσα και έξω από το σπίτι, τζακούζι, γήπεδο τένις». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντερσον επαινεί τον ρόλο του Κριστιάνο, το έκανε ήδη σε μια συνέντευξη που έδωσε στο SPORT πέρυσι.

Σύμφωνα με τον Άντερσον, ο θεμελιώδης πυλώνας για να γίνει η Γιουνάιτεντ μια νικήτρια ομάδα ήταν η ποιότητα που υπήρχε σε αυτήν την ομάδα.

«Είχαμε πολλή ποιότητα, αλλά υπήρχαν λίγοι παίκτες. Η ομάδα μας είχε έναν όμορφο παίκτη, έναν πιο άσχημο παίκτη, έναν βρώμικο παίκτη, έναν ετεροφυλόφιλο παίκτη. Υπήρχε μια μίξη για μια ομάδα πρωταθλήματος. Στην εποχή μας δεν είχαμε καν Instagram. Αν είχαμε Instagram... θα ήταν κλειδωμένο». 

Ο Άντερσον δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που έζησε στο Μάντσεστερ, πάνω απ' όλα έχει υπέροχες αναμνήσεις όχι μόνο από τον Κριστιάνο, αλλά από όλα το αποδυτήρια. Εξηγεί ότι διατηρούν μια ομάδα WhatsApp με παίκτες όπως οι Εβρά, Φέρντιναντ, Ρούνεϊ, Κάρικ, Νάνι και Τέβεζ μεταξύ άλλων.

Αφωνοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με τη συνέντευξη του «προσγειωμένου» Μέινο μετά το «buzzer beater» επί της Γουλβς (vid)
PREMIER LEAGUE

14:02 - 02.02.2024

Αφωνοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με τη συνέντευξη του «προσγειωμένου» Μέινο μετά το «buzzer beater» επί της Γουλβς (vid)

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επαίνεσαν τον Κόμπι Μέινο για την ώριμη συνέντευξή του, αφού σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Γουλβς.

Ο Άντερσον έχει δώσει την άποψή του για το πώς είναι αυτή τη στιγμή η αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα βασικά λάθη που έχει κάνει η αθλητική διοίκηση του Μάντσεστερ ήταν η μεταγραφική πολιτική της: «Η ομάδα πληρώνει 70, 80, 90 εκατομμύρια για παίκτες που δεν έχουν νόημα. Νομίζω ότι η απόγνωση του συλλόγου είναι τόσο μεγάλη που "Όποιος δουλεύει για αυτούς».