Τεν Χαχ για Μέινου: «Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος μέσος»
i

© PrtScr

Τεν Χαχ για Μέινου: «Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος μέσος»

Στέλιος Βαρδάκης • 11:44 - 02.02.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ με δηλώσεις του εκθείασε τον Κόμπι Μέινου, ο οποίος με δικό του γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς στο «Μολινό».

«Τρελό» ματς στο «Μολινό» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πηγαίνει από τον παράδεισο στην κόλαση κι έπειτα... πάλι στον παράδεισο. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της καθώς στο 85' προηγούνταν με 3-1 όμως η Γουλβς μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς.

Κι εκεί που όλα φαίνονταν ότι είναι πολύ κοντά σε άλλη μία γκέλα μέσα στη σεζόν, ο Μέινου έβγαλε λαγό από το καπέλο του και με μία προσωπική ενέργεια σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων(!), χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο και στον προπονητή του μία τεράστια ανάσα ανακούφισης. 

Αυτό ήταν το 2ο γκολ του Μέινου με τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων» και μάλιστα συνεχόμενο, καθώς είχε σκοράρει και στο προηγούμενο ματς που ήταν για το Κύπελλο με αντίπαλο την Νιούπορτ Κάουντι.

Μετά το τέλος του ματς ο Έρικ Τεν Χαχ δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στην απόδοση του 18χρονου Άγγλου μέσου, εκθειάζοντας το ταλέντο του. 

«Ο Μέινου είναι όλα όσα πρέπει να είναι ένας σύγχρονος μέσος» είπε ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε «Είναι υπέροχο να τον βλέπεις και ελπίζω να παραμείνει ήρεμος όπως και είναι, όπως έκανε και με το γκολ του. Είναι αποφασισμένος, είναι καλός χαρακτήρας και ελπίζω να συνεχίσει αυτή την πρόοδο».

Ο νεαρός μέσος αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας πλέον καθώς ο Τεν Χαχ τον έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετά παιχνίδια τους τελευταίου δυόμιση μήνες και στα περισσότερα εξ αυτών ως βασικό. Συνολικά με την πρώτη ομάδα έχει μετρήσει έως τώρα 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 γκολ απολογισμό.