Ποτσετίνο για την κατάσταση στην Τσέλσι: «Χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη, είναι θέμα χρόνου»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο για την κατάσταση στην Τσέλσι: «Χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη, είναι θέμα χρόνου»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο Άνφιλντ και γνώρισε ακόμη μία ήττα της φετινή σεζόν!

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα της ομάδας του Λονδίνου (4-1) κι έτσι οι «Μπλε» έφυγαν με... άδεια χέρια ξανά από εκτός έδρας ματς. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το σύνολο του Ποτσετίνο βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους και στο -12 από την πρώτη πεντάδα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέλαβε την Τσέλσι τη φετινή σεζόν με σκοπό να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή, ωστόσο μέχρι σήμερα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ίδιος στάθηκε στη σιγουριά που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Είναι μέρος της προσωπικότητάς μας και του χαρακτήρα μας. Πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Πρέπει να έχουμε την ικανότητα να έχουμε την ίδια απόδοση που έχουμε στην έδρα μας όταν παίζουμε εκτός έδρας. Είναι θέμα χρόνου. 

Αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή και φυσικά είναι καλό για εμάς να νιώθουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Σίγουρα θα είμαστε στο Γουέμπλεϊ και θα είναι διαφορετικά σε ένα ουδέτερο μέρος. Ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός. Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι παίκτες τώρα».