Κυρίαρχη Λίβερπουλ «πάτησε» την Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Κόνορ Μπράντλεϊ
i

©Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Κυρίαρχη Λίβερπουλ «πάτησε» την Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Κόνορ Μπράντλεϊ

Δημήτρης Χούπης 00:14 - 01.02.2024

Η Λίβερπουλ «πάτησε» την Τσέλσι της οποίας επικράτησε με 4-1 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον 20χρονο Κόνορ Μπράντλεϊ. Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» κρατάνε τη διαφορά των πέντε πόντων από τη δεύτερη θέση.

Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη και με πρωταγωνιστή τον 20χρονο Κόνορ Μπράντλεϊ επικράτησε άνετα της Τσέλσι με 4-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν ό,τι ήθελαν στο παιχνίδι, αφού μπήκαν εξ αρχής με το... πόδι στο γκάζι, χάνοντας ευκαιρίες με τον Νούνιες σε δύο περιπτώσεις. Μέχρι να αναλάβει δράση ο Ζότα και ο Κόνορ Μπράντλεϊ. Ο νεαρός Βορειοϊρλανδός δεξιός μπακ έδωσε στον Πορτογάλο κι αυτός με ωραία ενέργεια και λίγο τύχη έκανε το 1-0 για τους «κόκκινους» στο 23'. 

Στο 31ο λεπτό η Λίβερπουλ έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Μπράντλεϊ πήρε την μπάλα από τον Ντίας, έκανε ένα σπριντ και με ένα διαγώνιο σουτ «νίκησε» τον Πέτροβιτς. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι «κόκκινοι» είχαν ευκαιρία να κάνουν τρία τα τέρματά τους, αλλά ο Νούνιες έστειλε το πέναλτι που ανέλαβε στο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου, με τη Λίβερπουλ να έχει το πάνω χέρι. Η Τσέλσι ωστόσο ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μούντρικ, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Γκουστό αλλά την έστειλε αρκετά ψηλά. Στο 65ο λεπτό οι «κόκκινοι» βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Σόμποσλαϊ, ο οποίος μετά από σέντρα του Μπράντλεϊ έκανε με κεφαλιά το 3-0. 

«Καθάρισε» την Μπέρνλι με τριάρα η Σίτι στην επιστροφή του Χάαλαντ - Με ανατροπή και άγχος «λύγισε» την Μπρέντφορντ η Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

23:30 - 31.01.2024

«Καθάρισε» την Μπέρνλι με τριάρα η Σίτι στην επιστροφή του Χάαλαντ - Με ανατροπή και άγχος «λύγισε» την Μπρέντφορντ η Τότεναμ

Με πρωταγωνιστή τον Άλβαρες που σκόρε δις, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε άνετα της Μπέρνλι με 3-1 στην αναμέτρηση που ο Χάαλαντ πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Η Τότεναμ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Μπρέντφορντ.

Στο 70' όμως η ομάδα του Λονδίνου μείωσε με τον Ενκούκου, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε ωραία και με πλασέ έκανε το 3-1. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρήκε και τέταρτο γκολ στο 79' με τον Ντίας, ο οποίος εξ επαφής έκανε το 4-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ