Η Λίβερπουλ θα γυρίσει ντοκιμαντέρ τους τελευταίους μήνες του Κλοπ στον πάγκο της ομάδας
i

©PrtScr

Η Λίβερπουλ θα γυρίσει ντοκιμαντέρ τους τελευταίους μήνες του Κλοπ στον πάγκο της ομάδας

Στέλιος Βαρδάκης • 16:17 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 31.01.2024

Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ τους τελευταίους μήνες του Κλοπ η Λίβερπουλ το οποίο θα δείχνει παρασκήνια της ομάδας τα οποία δεν είναι σε θέση να δει ο κόσμος.

Με τον Γιούργκεν Κλοπ να διανύει τους τελευταίους του μήνες στον πάγκο της Λίβερπουλ, ο σύλλογος πήρε την απόφαση και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, για τη δημιουργία μίας σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία θα μεταδοθεί μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα εμβαθύνει στην πλούσια ιστορία της Λίβερπουλ, στη βαθιά σχέση της με τους οπαδούς της και θα παρέχει πολλά πλάνα backstage τόσο από το ανδρικό όσο και από το γυναικείο τμήμα, όπως αναφέρει ο ίδιος ο σύλλογος.

Εκ των πρωταγωνιστών θα είναι φυσικά, ο Γιούργκεν Κλοπ καθώς οι κάμερες θα ακολουθούν τον ίδιο και την ομάδα του καθ' όλη τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στον σύλλογο. Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει διακριτικά την ομάδα σε χώρους που έχουν συμφωνηθεί από τον προπονητή και τους παίκτες, χωρίς να εισβάλλει σε ιδιωτικούς χώρους.

Η παραγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι της Lorton Entertainment, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ταινία του Ντιέγκο Μαραντόνα, την ταινία του Στίβεν Τζέραρντ, Make Us Dream, και πολλών άλλων σπουδαίων παραγωγών.

Μιλώντας για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, ο Κλοπ δήλωσε: «Καθώς αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν, σκέφτηκα ότι πρέπει να δώσουμε μια σπάνια ευκαιρία στους θεατές να έχουν μια πιο εσωτερική ματιά σε αυτό που κάνει αυτό το σύλλογο τόσο ξεχωριστό: τους ανθρώπους του, από τους οπαδούς μας μέχρι τους παίκτες μας και εκείνους που εργάζονται τόσο σκληρά στα παρασκήνια, επιδιώκοντας συνεχώς την επιτυχία της Λίβερπουλ».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Χάρη σε αυτή τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ οι θεατές θα μπορέσουν να δουν αυτό που βλέπω εγώ κάθε μέρα σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο και να κατανοήσουν περισσότερο αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους».

Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!
PREMIER LEAGUE

20:48 - 27.01.2024

Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στις 19 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ένα ματς το οποίο αναμένεται να είναι το τελευταίο του Κλοπ στο «Άνφιλντ».

Ο Κλοπ όταν είχε ερωτηθεί πριν κάποια χρόνια για την προοπτική να γυριστεί μία τέτοιου είδους σειρά με σκηνές μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας ήταν φανερά αντίθετος, όμως φαίνεται ότι τελικά κάμφθηκαν οι όποιες αντιρρήσεις του και έδωσε το «πράσινο» φως για να γυριστεί.