Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!

Γιούργκεν Κλοπ

i

© Intime

Παροξυσμός: Το απίστευτο ποσό για ένα εισιτήριο στο τελευταίο ματς του Κλοπ στο «Άνφιλντ»!

Στέλιος Βαρδάκης • 20:48 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 27.01.2024

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στις 19 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ένα ματς το οποίο αναμένεται να είναι το τελευταίο του Κλοπ στο «Άνφιλντ».

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο αποφάσισε να πει το «αντίο» με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κλοπ εξήγησε του λόγους για τους οποίους πήρε αυτήν την απόφαση σε βίντεο που ανέβασε η Λίβερπουλ στο κανάλι της στο YouTube, ενώ έδωσε και συνέντευξη Τύπου αργότερα. Ο προπονητής της ομάδας, ανέφερε ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια και δεν μπορεί να το κάνει αυτό για τις υπόλοιπες σεζόν πέρα από τη φετινή. Μάλιστα, ανέφερε ότι για τον επόμενο χρόνο δεν θα κάτσει στον πάγκο κάποιας ομάδας ή χώρας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί από την προπονητική του καριέρα.

Όπως είναι λογικό, η είδηση αυτή προκάλεσε σοκ στις τάξεις των οπαδών των «Κόκκινων», οι οποίοι έχουν σπεύσει να αποκτήσουν εισιτήρια για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της σεζόν. Το ματς όμως που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι εκείνο απέναντι στη Γουλβς στις 19 Μαΐου, το οποίο θα είναι το τελευταίο του Κλοπ μπροστά στο κοινό της Λίβερπουλ.

«Sold out» το τελευταίο ματς της σεζόν

Οι «Reds» το πρωί της Παρασκευής (μόλις τρεις ώρες πριν από την ανακοίνωση του Κλοπ) έθεσαν προς πώληση τα εισιτήρια των τελευταίων αγώνων της σεζόν. Αν κάποιος κάνει μία αναζήτηση στο site της Λίβερπουλ θα διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο ματς (όπως και πολλά άλλα) είναι ήδη «sold out».

Τα εισιτήρια, δεν ήταν σε γενική πώληση, αλλά διατέθηκαν σε όσους έχουν ήδη πληρώσει για συνδρομή στο σύλλογο. Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε έναν καθορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες, μαζί με εκπτώσεις σε εμπορεύματα. Ακόμα και με συνδρομή, ωστόσο, είναι δύσκολο να βρεις εισιτήριο για έναν αγώνα της Premier League στο «Άνφιλντ». 

Μπορεί να υπάρξουν και κάποια εισιτήρια φιλοξενίας, τα οποία όμως διατίθενται προς πώληση σε κοντινή ημερομηνία με τη μέρα του αγώνα και είναι σε αρκετά υψηλή τιμή. Για παράδειγμα, για το επερχόμενο ματς Κυπέλλου της Λίβερπουλ με τη Νόριτς το φθηνότερο εισιτήριο φιλοξενίας κοστίζει 300 λίρες.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα φίλαθλοι να επιστρέψουν ένα εισιτήριο που έχουν προμηθευτεί και άλλοι να το αγοράσουν στην ονομαστική του αξία, ίσως με ένα μικρό τέλος κράτησης. Ωστόσο, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο στο ματς με τη Γουλβς είναι πολύ μικρές.

Υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ενός εισιτηρίου μέσω ορισμένων site μεταπώλησης, ωστόσο οι τιμές των εισιτηρίων αυτών κοστίζουν αρκετά πάνω από την ονομαστική τους αξία. Πιο συγκεκριμένα, για το ματς της Λίβερπουλ με τους «Λύκους» στο «Άνφιλντ» το πιο φθηνό εισιτήριο που είναι διαθέσιμο αξίζει 1.700 ευρώ και το πιο ακριβό είναι στα 9.850(!), ενώ όπως είναι αναμενόμενο η διαθεσιμότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε, ότι η αγορά εισιτηρίων μέσω site μεταπώλησης δεν εγκρίνονται επίσημα από την Premier League ή κάποιο σύλλογό της. 

Εκτός των άλλων, το ματς Λίβερπουλ - Γουλβς είναι πολύ πιθανό να έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι (που έχει παιχνίδι λιγότερο) και την Άρσεναλ. Αν λάβουμε υπόψη μας, το ιστορικό της Premier League τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ πιθανό ο πρωταθλητής της σεζόν να κριθεί την τελευταία αγωνιστική. 

Το «last dance» του Κλοπ

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι το τελευταίο του Κλοπ μπροστά στο κοινό των «Κόκκινων», ενδεχομένως όμως να μην είναι το τελευταίο του στον πάγκο της Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές του 2019/20 διεκδικούν τέσσερα τρόπαια αυτή τη στιγμή. Εκτός από το πρωτάθλημα που είναι στην πρώτη θέση, βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Καπ (25/2) που αντιμετωπίσει την Τσέλσι, συνεχίζει στο Κύπελλο που αντιμετωπίζει τη Νόριτς στο. 4ο γύρο, ενώ έχει προκριθεί και στους «16» του Europa League.

Τρομερή δήλωση του Γκουαρντιόλα: «Ήρθε η ώρα να κοιμάμαι ήσυχος» (vid)
PREMIER LEAGUE

08:03 - 27.01.2024

Τρομερή δήλωση του Γκουαρντιόλα: «Ήρθε η ώρα να κοιμάμαι ήσυχος» (vid)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, απέτισε φόρο τιμής στον «απίστευτο προπονητή», όπως τον χαρακτήρισε, Γιούργκεν Κλοπ αφού ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από προπονητής της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Κλοπ, θεωρείται εκ των φαβορί τόσο για το Κύπελλο όσο και για το Europa League. Ο τελικός του FA Cup θα λάβει χώρα ως είθισται στο «Γουέμπλεϊ», το Σάββατο στις 25 Μαΐου, ενώ ο τελικός της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου στην «Dublin Arena» του Δουβλίνου. Το ενδεχόμενο λοιπόν, ο Γερμανός τεχνικός να αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ σε έναν τελικό είναι ορατό και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.