Τρομερή δήλωση του Γκουαρντιόλα: «Ήρθε η ώρα να κοιμάμαι ήσυχος» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Τρομερή δήλωση του Γκουαρντιόλα: «Ήρθε η ώρα να κοιμάμαι ήσυχος» (vid)

Κώστας Τόπας 08:03 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 27.01.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, απέτισε φόρο τιμής στον «απίστευτο προπονητή», όπως τον χαρακτήρισε, Γιούργκεν Κλοπ αφού ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από προπονητής της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν απολαύσει μια μεγάλη αντιπαλότητα όλα αυτά τα χρόνια, που χρονολογείται από την εποχή που ήταν επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αντίστοιχα. Έχουν αναμετρηθεί συνολικά 29 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Γερμανό να κερδίζει 12 φορές, τον Ισπανό να έχει νικήσει 11 και έξι παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Και, μιλώντας μετά τη νίκη της Σίτι με 1-0 επί της Τότεναμ στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για την επικείμενη αποχώρηση του Κλοπ. Είπε στο ITV : «Είναι ένας απίστευτος προπονητής. Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά είναι επίσης απίστευτος άνθρωπος. Έχω μια αίσθηση ότι όταν φεύγει, θα φύγει κι ένα μέρος της Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας, η Λίβερπουλ αυτά τα χρόνια εδώ και με τη Ντόρτμουντ, ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου. Θα μου λείψει, θα μου λείψει.

Κλοπ: «Οι παίκτες έχουν καλή διάθεση, δεν θα πω τίποτα για τον διάδοχό μου»
PREMIER LEAGUE

17:50 - 26.01.2024

Κλοπ: «Οι παίκτες έχουν καλή διάθεση, δεν θα πω τίποτα για τον διάδοχό μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε τη διάθεση των παικτών του μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Λίβερπουλ, ενώ αναφερόμενος στον διάδοχό του είπε ότι δεν έχει να σχολιάσει τίποτα.

Χωρίς αυτόν θα κοιμάμαι λίγο καλύτερα τα βράδια πριν παίξουμε με τη Λίβερπουλ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Και δεν το παραδέχεται, αλλά θα επιστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα για τον Κλοπ ο οποίος εξηγώντας την απόφασή του να παραιτηθεί, παραδέχτηκε ότι απλώς «ξεμένει από ενέργεια» και είχε ενημερώσει τον σύλλογο για την απόφασή του τον Νοέμβριο.