Κλοπ: «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι σοκ για πολλούς»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ: «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι σοκ για πολλούς»

Κώστας Τόπας 13:08 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 26.01.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη που ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του στην Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, τόνισε πως η απόφασή του μπορεί να σοκάρει τους πάντες.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε αυτή την Παρασκευή ότι ο Κλοπ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, απόφαση που ελήφθη από τον Γερμανό τεχνικό και κοινοποιήθηκε στους ιδιοκτήτες του συλλόγου. Σε συνέντευξή του σε επίσημα Μέσα ενημέρωσης της ομάδας, ο 56χρονος προπονητής παραδέχτηκε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να εκπλήξει.

«Καταλαβαίνω ότι προκαλεί σοκ σε πολλούς ανθρώπους τη στιγμή που το ακούνε για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω», ξεκίνησε λέγοντας.

Και συνέχισε: «Λατρεύω τα πάντα σχετικά με αυτόν τον σύλλογο, αυτήν την πόλη, τους οπαδούς μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πεπεισμένος ότι είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα, προφανώς, ήξερα ήδη ότι θα έπρεπε να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά ξανά και ξανά.

Μετά από τα χρόνια που περάσαμε μαζί και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός για σένα έχει μεγαλώσει, η αγάπη για σένα έχει μεγαλώσει και το λιγότερο που σου οφείλω είναι η αλήθεια και αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο Κλοπ.