Σαλάχ: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην εθνική Αιγύπτου»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Photo by Fareed Kotb/Getty Images/ideal Images

Σαλάχ: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην εθνική Αιγύπτου»

Στέλιος Βαρδάκης • 21:17 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 25.01.2024

Με ένα post που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλησε να ενημερώσει ότι βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης για να επιστρέψει στην εθνική Αιγύπτου.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο ματς απέναντι στη Γκάνα για Κύπελλο Εθνών Αφρικής. 

Ο Αιγύπτιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λίβερπουλ, ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. 

Το γεγονός αυτό όμως, έφερε τον ποδοσφαιριστή στο επίκεντρο καθώς αρκετοί συμπατριώτες του τον κατηγόρησαν για έλλειψη δέσμευσης προς την εθνική του ομάδα, καθώς την άφησε σε ένα κρίσιμο σημείο με σκοπό να ενσωματωθεί στη Λίβερπουλ. Πολλοί πιστεύουν ότι αν και είναι τραυματίας θα έπρεπε να παραμείνει με την ομάδα ως αρχηγός των «Φαραώ» για να σταθεί στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι συμπαίκτες του.

«Τρελάθηκε» ο Σαλάχ με την επική πρόκριση της Αιγύπτου στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (vids)
PREMIER LEAGUE

12:03 - 23.01.2024

«Τρελάθηκε» ο Σαλάχ με την επική πρόκριση της Αιγύπτου στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (vids)

Ο τραυματίας, Μοχάμεντ Σαλάχ παρακολούθησε από τις κερκίδες τον αγώνα της Αιγύπτου με το Πράσινο Ακρωτήρι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά του όταν η εθνική του ομάδα πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε αμέσως να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, αναφέροντας ότι πως δεν «έκλεψαν» τον Σαλάχ από την Αίγυπτο, αλλά θέλησαν να του δώσουν καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Ο Σαλάχ πάντως με ένα post που έκανε στα social media θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τονίζοντας ότι μοναδικός του στόχος είναι να αποθεραπευτεί το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα.

«Χθες ξεκίνησα το πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή... Την αγαπώ επίσης την εθνική όπως και τους ανθρώπους της Αιγύπτου... Προσπαθώ περισσότερο» είναι το μήνυμα του σούπερ σταρ της Λίβερπουλ