«Τρελάθηκε» ο Σαλάχ με την επική πρόκριση της Αιγύπτου στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (vids)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

«Τρελάθηκε» ο Σαλάχ με την επική πρόκριση της Αιγύπτου στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (vids)

Κώστας Τόπας 12:03 - 23.01.2024

Ο τραυματίας, Μοχάμεντ Σαλάχ παρακολούθησε από τις κερκίδες τον αγώνα της Αιγύπτου με το Πράσινο Ακρωτήρι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά του όταν η εθνική του ομάδα πήρε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο αστέρας της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, παρακολούθησε από κοντά ένα τρελό φινάλε στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής της Αιγύπτου το βράδυ της Δευτέρας (22/01), καθώς η ομάδα του προχώρησε στη φάση των νοκ άουτ παρά το γεγονός ότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 99ο λεπτό απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι (2-2). 

Ο αστέρας της Λίβερπουλ, αποκλείστηκε για τον αγώνα αφού τραυματίστηκε στο οπίσθιο γόνατο του κατά την ισοπαλία της χώρας του με την Γκάνα την περασμένη Πέμπτη (18/01) αλλά ήταν παρών για να επευφημήσει τους συμπαίκτες του. Η Αίγυπτος ελπίζει ότι ο εξτρέμ θα είναι ικανός να επιστρέψει στην ομάδα αργότερα στο τουρνουά, αν και ο ατζέντης του Ράμι Αμπάς παραδέχτηκε ότι ο τραυματισμός είναι «πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά πιστεύαμε».

Η ομάδα του Σαλάχ τελείωσε με τρεις βαθμούς στα τρία παιχνίδια, ενώ η Γκάνα και η Μοζαμβίκη συγκέντρωσαν μόνο δύο βαθμούς. Ετσι, το Πράσινο Ακρωτήρι και Αίγυπτος πέρασαν χέρι - χέρι στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Σε ένα τρελό φινάλε με ανατροπή των Αιγύπτιων και άμεση ισοφάριση, το τελικό 2-2 ευχαρίστησε αμφότερες τις ομάδες που σφράγισαν τις πρώτες δυο θέσεις του ομίλου.