Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κλοπ για τον τραυματισμό του Σαλάχ: «Σοκαρίστηκα όταν το είδα, κάτι πρέπει να έχει...» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ & Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κλοπ για τον τραυματισμό του Σαλάχ: «Σοκαρίστηκα όταν το είδα, κάτι πρέπει να έχει...» (vid)

Κώστας Τόπας 14:47 - 19.01.2024

Σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (19/01), ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τραυματίστηκε στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ Αιγύπτου και Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το όνειρο του Μοχάμεντ Σαλάχ τελείωσε; Εμφανώς τραυματισμένος στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού, ο Αιγύπτιος έφυγε λαβωμένος πριν από το ημίχρονο του αγώνα της φάσης των ομίλων Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μεταξύ της Αιγύπτου και της Γκάνας (2-2). Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου αυτή την Παρασκευή (19/01) για τον τραυματισμό του παίκτη του στη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι ήταν «σοκ» για αυτόν.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, λίγες στιγμές μετά την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο, στα όρια του δακρύου. «Δεν ξέρουμε τίποτα», είπε ο Κλοπ, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της Premier League εναντίον της Μπόρνμουθ. «Μίλησα μαζί του χθες το βράδυ (σ.σ Πέμπτη) και τον ρώτησα πώς τα πάει. Με τέτοιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνει επιπλέον εξετάσεις, αυτό κάνει αυτή τη στιγμή και θα μάθουμε περισσότερα».

«Εκείνη την στιγμή ήταν ένα σοκ», πρόσθεσε ο Κλοπ για τον Σαλάχ. «Οι τραυματισμοί του μπορεί να εκδηλωθούν με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σπάνιο για τον Mo να τραυματιστεί, οπότε κάτι πρέπει να είναι, θα δούμε. Θα γίνει υπερηχογράφημα και μαγνητική τομογραφία και μετά θα δούμε ποιο είναι το σχέδιο της Αιγύπτου. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε».

Με δύο βαθμούς μετά από δύο ημέρες, η Αίγυπτος βρίσκεται σε κίνδυνο πριν αναμετρηθεί με το Πράσινο Ακρωτήριο αυτή τη Δευτέρα (22/010). Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο καλύτερες ομάδες σε κάθε όμιλο θα προκριθούν στους «16«. Εισιτήριο για τον επόμενο γύρο θα έχουν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες σε κάθε όμιλο.