«Σαουδάραβας» μέχρι το 2027 ο Τζέραρντ

Στίβεν Τζέραρντ

i

Στίβεν Τζέραρντ/©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

«Σαουδάραβας» μέχρι το 2027 ο Τζέραρντ

Γιάννης Λιβανός • 10:20 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 19.01.2024

Στη χώρα με τα πετροδόλαρα θα παραμείνει ο Στίβεν Τζέραρντ για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς έδωσε τα χέρια με την Αλ Ετιφάκ για νέο συμβόλαιο έως το 2027.

Ακλόνητη η θέση του Στίβεν Τζέραρντ στην Αλ Ετιφάκ! Παρότι η ομάδα από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει νικήσει στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις, οι ιθύνοντες του συλλόγου δείχνουν αμέριστη στήριξη στον Στίβεν Τζέραρντ αποδεικνύοντας το και με πράξεις. Η διοίκηση της Αλ Ετιφάκ λοιπόν προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Άγγλο προπονητή, δίνοντας του την ευκαιρία να κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2027.

Στίβεν Τζέραρντ και Αλ Ετιφάκ αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του Άγγλου προπονητή είχε ισχύ μέχρι το 2025. Την είδηση «μετέφερε» και ο εμπεριστατωμένος σε μεταγραφικά ζητήματα ομάδων Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως ο άλλοτε «θρύλος» της Λίβερπουλ έχει ενεργό ρόλο στο project που έχουν θέσει οι διοικούντες της Αλ Ετιφάκ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η Αλ Ετιφάκ είναι όγδοη στον βαθμολογικό πίνακα, αγνοώντας τη νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου. Επομένως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο σύλλογος του Στίβεν Τζέραρντ θα θέλει να «ξορκίσει» την γκίνια, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο μετά από πάρα πολύ καιρό.