Σοκ στη Λίβερπουλ με Σαλάχ: Μένει εκτός για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

Μοχάμεντ Σαλάχ/©Photo by Angel Martinez/Getty Images/Ideal Images

Σοκ στη Λίβερπουλ με Σαλάχ: Μένει εκτός για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες

Κώστας Τόπας 08:06 - 23.01.2024

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ επιβεβαίωσε πως ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης έως και τέσσερις εβδομάδες.

Ο Αιγύπτιος αστέρας επέστρεψε στο Λίβερπουλ για θεραπεία μετά από τραυματισμό στο πόδι που υπέστη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Σαλάχ τραυματίστηκε στην ισοπαλία (2-2) της Αιγύπτου με την Γκάνα την περασμένη Πέμπτη (18/01). Η Αίγυπτος ήλπιζε ότι ο «Φαραώ» θα μπορούσε να επιστρέψει για έναν πιθανό ημιτελικό. Ωστόσο, η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε πει ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των «Reds» θα συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση μόνο εάν η χώρα του προκριθεί σε προημιτελικό στις 2 ή 3 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, ο παίκτης θα μπορούσε ενδεχομένως να μείνει εκτός για έως και 28 ημέρες. Ο ατζέντης του Σαλάχ, Ραμί Άμπας Ίσσα, είπε στο X: « Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ είναι πιο σοβαρός από ό,τι πιστεύαμε αρχικά και θα μείνει εκτός για 21-28 ημέρες και όχι για 2 αγώνες. Η καλύτερη ευκαιρία του να συμμετάσχει στο τρέχον AFCON είναι να υποβληθεί σε εντατική αποκατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επανέλθει στην ομάδα μόλις γίνει καλά».

Ο Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του πρόσθεσε ότι το πρόβλημα του οπίσθιου μηριαίου οπίσθιου ποδιού του Σαλάχ ήταν πιθανό να είναι σοβαρό, δεδομένου ότι ο επιθετικός είχε χάσει μόλις 10 παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Λίβερπουλ σε περισσότερες από έξι σεζόν.