Ο Κλοπ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά  ότι θα φύγει από την Λίβερπουλ το 2021

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι θα φύγει από την Λίβερπουλ το 2021

Κώστας Τόπας 13:52 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 26.01.2024

Το 2021 ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ειδοποιήσει τους πάντες ότι στο τέλος της σεζόν 2023-24 θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σε σοκ. Σχεδόν βυθίζονται στο πένθος στο Λίβερπουλ αφού, απροσδόκητα, ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από τους «Reds» στο τέλος της φετινής σεζόν, αφήνοντας πίσω του μια ένδοξη περίοδο στον σύλλογο.

Βέβαια, οι περισσότεροι στο Λίβερπουλ γνώριζαν πως στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Γερμανός τεχνικός ενδεχομένως να αποχωρούσε από την τεχνική ηγεσία των «Reds». Αλλωστε, ο 56χρονος προπονητής το είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2021.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ με τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τη Λειψία στις 10 Μαρτίου του 2021 για τους «16» του Champions League, είχε διαψεύσει τότε τα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί πιθανό αντικαταστάτη του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Μάλιστα, είχε τονίσει πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του «Άνφιλντ» έως το τέλος το 2024. Κάτι που ανακοίνωσε κι επισήμως σήμερα η Λίβερπουλ.

«Όχι, δεν θα είμαι διαθέσιμος ως υποψήφιος προπονητής της εθνικής Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι ή το επόμενο. Κάποιος άλλος θα κάνει τη δουλειά. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Είναι απλή η κατάσταση. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο και προσπαθείς να το τηρήσεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.