Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images/Ideal Images

Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Δημήτρης Χούπης 19:55 - 26.01.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Λίβερπουλ και φαίνεται ότι αφήνει πίσω του τον τραυματισμό ενόψει της συνέχειας της σεζόν με τους «κόκκινους» και την Εθνική.

«Επιστροφή» έγραφε το μήνυμα του Κώστα Τσιμίκα στο instagram, ο οποίος όπως φαίνεται άφησε πίσω του τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Ο 27χρονος μπακ λοιπόν έχει γυρίσει στις προπονήσεις με τους «κόκκινους» και μαζί του χαμογελά και η Λίβερπουλ και η Εθνική Ελλάδος. Ο διεθνής μπακ υπενθυμίζεται είχε σπάσει την κλείδα του στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες», κάνοντας τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να βρεθούν σε... αναμμένα κάρβουνα. 

Ωστόσο είχε γίνει γνωστό πως θα επέστρεφε στις προπονήσεις πριν την αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί. Ο Γιούργκεν Κλοπ στην τελευταία προπόνηση είχε επίσης στη διάθεσή του και τους Αλεξάντερ - Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Σόμποσλαϊ και Τιάγκο, οι οποίοι ήταν επίσης τραυματίες. 

Η Λίβερπουλ το μεσημέρι της Κυριακής (28/1) θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας και όπως φαίνεται ο Τσιμίκας υπάρχει περίπτωση να είναι στον πάγκο της ομάδας. 

Μάλιστα εκτός του Κλοπ και ο Γκουστάβο Πογέτ είδε χαμογελώντας την επιστροφή του Τσιμίκα. Η Ελλάδα στις 21 Μαρτίου θα υποδεχτεί το Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League, ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο

Ο Ουρουγουανός εκτός του μπακ της Λίβερπουλ έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος με τη Νόριτς έχει γεμάτες σεζόν. Τη φετινή χρονιά ο Έλληνας μπακ έχει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας τέσσερις ασίστ.