Ο Κλοπ άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο απόσυρσής του: «Αν με ρωτάτε, δεν θα ξαναδουλέψω ως προπονητής»!

Γιούργκεν Κλοπ

i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Ο Κλοπ άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο απόσυρσής του: «Αν με ρωτάτε, δεν θα ξαναδουλέψω ως προπονητής»!

Κώστας Τόπας 14:18 - 26.01.2024

Μέσα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προπονητική του καριέρα.

Βόμβα μεγατόνων από τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ μετά από 8,5 χρόνια στο «Άνφιλντ». Ο 56χρονος προπονητής διορίστηκε προπονητής των «Reds» στις 8 Οκτωβρίου 2015 και τότε ήταν μια απόφαση που έφερε επανάσταση στον σύλλογο και τον καθιέρωσε ως μια μεγάλη δύναμη στον πάγκο της ομάδας του. Υπό τη διαχείριση του, η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League, την Premier League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το FA Cup, το League Cup και το UEFA Super Cup, καθώς και το FA Community Shield.

Οσον αφορά το μέλλον του; Ο Τζουάν Λαπόρτα της Μπαρτσελόνα έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές πως θεωρεί τον Γιούργκεν Κλοπ ιδανικό προπονητή για να αναλάβει τα ηνία των «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, από πλευράς του ο «Kloppo» δήλωσε πως δεν μπορεί να υπάρχει κάτι καθαρό στο μυαλό του και γι’ αυτό ανέφερε πως:

 «Αν με ρωτάτε, αυτή τη στιγμή απαντώ ότι δεν θα ξαναδουλέψω ως προπονητής. Όμως, δεν ξέρω τι θα συμβεί και πώς θα με κάνει αυτό να νιώσω. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βρεθώ σε κάποια άλλη ομάδα στην Αγγλία απέναντι στη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.