Υπέροχος Κλοπ: «Μπορεί να πάρει τη θέση μου ο Έρικσον αν το θέλει»

Υπέροχος Κλοπ: «Μπορεί να πάρει τη θέση μου ο Έρικσον αν το θέλει»

Στέλιος Βαρδάκης • 13:05 - 20.01.2024

Σε μια υπέροχη δήλωση ανθρωπιάς προέβη ο Κλοπ, ο οποίος αφού έμαθε για την κατάσταση του Σβεν Γκόραν Έρικσον, τον προσκάλεσε να αναλάβει ως προπονητής της Λίβεπουλ για μια μέρα εάν το θέλει ο ίδιος.

Λίγες μόλις μέρες έχουν περάσει μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του έκανε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό Μέσο της Σουηδίας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ανέφερε ότι έχει στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο ζωής.

Μάλιστα, ο Σουηδός έκανε γνωστό ότι είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και πως έχει μετανιώσει ότι δεν προπόνησε ποτέ τους «Κόκκινους». Το γεγονός αυτό έχει κάνει την διοίκηση της Λίβερπουλ να σκέφτεται να προτείνει στον Έρικσον να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό παλαίμαχων των «Reds» με εκείνων του Άγιαξ.

Ο Μάικλ Όουεν συγκλονίζει για την ανίατη ασθένεια του γιου του που έπρεπε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο: «Είναι κλινικά τυφλός»
PREMIER LEAGUE

13:03 - 19.01.2024

Ο Μάικλ Όουεν συγκλονίζει για την ανίατη ασθένεια του γιου του που έπρεπε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο: «Είναι κλινικά τυφλός»

Ο Μάικλ Όουεν συγκλονίζει με τα όσα είπε για την ανίατη ασθένεια του γιου του Τζέιμς, που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Γιούργκεν Κλοπ μας χάρισε μία υπέροχη δήλωση, δείγμα ανθρωπιάς, όπου προσκάλεσε τον 75χρονο προπονητή να πάρει τη θέση του στην ομάδα για μια μέρα.

«Είναι καλοδεχούμενος και θα μπορούσε να καθίσει στη θέση μου, στο γραφείο μου, και να κάνει τη δουλειά μου για μία ημέρα, εάν το θέλει και εκείνος. Θα περάσει μερικές υπέροχες ώρες και είμαι σίγουρος για αυτό» είπε ο Γερμανός προπονητής.

Σε μια λαμπρή προπονητική καριέρα ο Σβεν Γκόραν Έρικσον ήταν επικεφαλής των Γκέτεμποργκ, Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ. Επίσης διετέλεσε προπονητής στις εθνικές Αγγλίας του Μεξικού, της Ακτής Ελεφαντοστού και των Φιλιππίνων.