«Φάγαμε τον καλύτερο γύρο με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα»: Ο Ντράγκουσιν είναι ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου σουβλατζίδικου
i

© PS Instagram

«Φάγαμε τον καλύτερο γύρο με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα»: Ο Ντράγκουσιν είναι ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου σουβλατζίδικου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:32 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 19.01.2024

Ο αγαπητός σε όλους γύρος αποτέλεσε την αιτία για τον Ραντού Ντράγκουσιν και τον αδερφό του να ανοίξουν σουβλατζίδικο στην πατρίδα τους, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος σε δηλώσεις του.

Αρκετά 24ωρα πριν ο Ραντού Ντράγκουσιν ανακοινώθηκε επίσημα από την Τότεναμ, η οποία ήθελε να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον 21χρονο αμυντικό. Όμως ο ίδιος δεν αρκείται μόνο στα χρήματα που βγάζει από το ποδόσφαιρο, αλλά προτιμά να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και η εστίαση, με τον Ντράγκουσιν να επενδύει ένα μέρος των χρημάτων του, πριν από έναν χρόνο, στο άνοιγμα ενός επιτυχημένου σουβλατζίδικου. Εκείνος και ο αδερφός του αποφάσισαν να το φτιάξουν παρέα και αυτό που ξεχωρίζει είναι το τι τους έδωσε την έμπνευση. 

Όπως αποκάλυψε ο Άλεξ Ντράγκουσιν, ο συνέταιρος στην επιχείρηση, η ιδέα ξεκίνησε από τον αγαπητό σε όλους γύρο. Ο ίδιος επισκέφθηκε την Ελλάδα για διακοπές και το δημοφιλές έδεσμα τον έκανε να πείσει τον αδερφό του να ανοίξουν ένα σουβλατζίδικο. «Η ιδέα προέκυψε από την εμπειρία μου στην Ελλάδα, όπου πριν από δύο χρόνια δοκίμασα τον καλύτερο γύρο με τη γυναίκα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων για το πως ξεκίνησαν όλα.

Βέβαια, ο Ντράγκουσιν δεν μένει μόνο σε αυτό, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι σύντομη. Όπως ανέφερε ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο νέος άσος της Τότεναμ έχει επενδύσει μέρος των χρημάτων του και στον τομέα του real estate, θέλοντας να είναι οικονομικά εξασφαλισμένος μελλοντικά.