Ο Ονάνα πέταξε στο παρά πέντε με ιδιωτικό τζετ για το δεύτερο ματς σε δυο ηπείρους μέσα σε 24 ώρες!

Αντρέ Ονάνα

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο Ονάνα πέταξε στο παρά πέντε με ιδιωτικό τζετ για το δεύτερο ματς σε δυο ηπείρους μέσα σε 24 ώρες!

Κώστας Τόπας 11:11 - 15.01.2024

Μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, ο Αντρέ Ονάνα πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να ενσωματωθεί στην εθνική του Καμερούν για τον αγώνα με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Αντρέ Ονανά κατάφερε στο... παρά πέντε να πάρει την πτήση για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το βράδυ της Κυριακής (14/01), μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ (2-2) στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» καθυστέρησε να πετάξει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στην κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του με τα «σπιρούνια». Ήταν μια κουραστική μέρα για τον 27χρονο Ονάνα, καθώς η Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε για την ισοπαλία μπροστά στον Τζιμ Ράτκλιφ, για πρώτη φορά μετά τη μερική εξαγορά του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν ήρθαν σε συμφωνία, ώστε ο Ονάνα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του την τελευταία στιγμή, δηλαδή την Κυριακή, προκειμένου να είναι τη Δευτέρα (15/01) στη χώρα του. Κάτι που έγινε, μιας και ο γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» πέταξε με ιδιωτικό τζετ για το Καμερούν για να τα ενταχθεί στην εθνική ομάδα.

Ο Σάντσο λέει τελικά συγγνώμη... αλλά όχι στον Τεν Χαχ: Ο σάλος που προκλήθηκε μετά την μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ (vid)
BUNDESLIGA

10:47 - 14.01.2024

Ο Σάντσο λέει τελικά συγγνώμη... αλλά όχι στον Τεν Χαχ: Ο σάλος που προκλήθηκε μετά την μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ (vid)

Ο Τζέιντον Σάντσο προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού καταγράφηκε να ζητά συγγνώμη σε βίντεο που δημοσίευσε η Ντόρτμουντ μετά την επίσημη επισημοποίηση του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν και ο Ονάνα αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα του Καμερούν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο πορτιέρε των «κόκκινων διαβόλων» επέστρεψε στην εθνική του ομάδα, αφού ηρεμούσε τη σχέση του με τον Ριγκόμπερτ Σονγκ, προπονητή του Καμερούν. Το Καμερούν ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τη Δευτέρα (15/01) απέναντι στη Γουινέα, αλλά ο 27χρονος κίπερ δεν αναμένεται να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της εθνικής ομάδας του.