Η Τότεναμ «επέστρεψε» δύο φορές κόντρα στη Γιουνάιτεντ και έμεινε όρθια στη ματσάρα του «Ολντ Τράφορντ»
i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images

Η Τότεναμ «επέστρεψε» δύο φορές κόντρα στη Γιουνάιτεντ και έμεινε όρθια στη ματσάρα του «Ολντ Τράφορντ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:33 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 14.01.2024

Σε ένα συναρπαστικό ματς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έφεραν ισοπαλία 2-2, για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, ενώ τα «σπιρούνια» είναι στη 5η θέση με 40 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Ράσμους Χόιλουντ. Ο Δανός διεθνής κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Βικάριο για το 1-0 της Γιουνάιτεντ. 

Ωστόσο η χαρά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Ο Πέδρο Πόρο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ριτσάρλισον με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους. 

Η Γιουνάιτεντ στο 40ο λεπτό κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Χόιλουντ βρήκε τον Άγγλο διεθνή και με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου δεν το έβαλε κάτω και στο 46ο λεπτό είχε και πάλι την απάντηση. Ο Τίμο Βέρνερ έκανε το γύρισμα, βρήκε τον Ροντρίγκο Μπεντακούρ και εκείνος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ματς. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (22ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ