Ο Σάντσο λέει τελικά συγγνώμη... αλλά όχι στον Τεν Χαχ: Ο σάλος που προκλήθηκε μετά την μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ (vid)

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Ο Σάντσο λέει τελικά συγγνώμη... αλλά όχι στον Τεν Χαχ: Ο σάλος που προκλήθηκε μετά την μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ (vid)

Κώστας Τόπας 10:47 - 14.01.2024

Ο Τζέιντον Σάντσο προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού καταγράφηκε να ζητά συγγνώμη σε βίντεο που δημοσίευσε η Ντόρτμουντ μετά την επίσημη επισημοποίηση του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν άργησε ο Τζέιντον Σάντσο να προκαλέσει διαμάχη μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος επιθετικός προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, αφού βιντεοσκοπήθηκε να ζητά συγγνώμη σε βίντεο που δημοσίευσαν οι Βεστφαλοί.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ομάδα της Bundesliga, η οποία πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για δανεισμό, μετά την εξορία του από την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαχ ήθελε μια συγγνώμη από τον Σάντσο, αφού ο εξτρέμ μέσω social media άσκησε έντονη κριτική στον Ολλανδό τεχνικό.

Ο Τεν Χαχ δεν πήρε τη «συγγνώμη» που θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιστροφή του Σάντσο στην ομάδα της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επιστροφή του 23χρονου αστέρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ένα βίντεο έχει γίνει viral όπου τον πιάνουν να λέει «συγγνώμη» δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ντόρτμουντ δείχνει τον Σάντσο να περιηγείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να περνάει τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Σάντσο φαίνεται στο μηχάνημα του ποδηλάτου, όταν ακούγεται να λέει: «Ο πιο αργός ιατρικός έλεγχος που έγινε ποτέ». Επειτα βάζει τα γέλια πριν πει: «Συγγνώμη παιδιά, συγγνώμη».

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει τον Σάντσο να περνάει δίπλα από ένα ρολόι που δίνει την ώρα 23:41, δείχνοντας πόσο αργά ήταν τα ιατρικά του. Το βίντεο τράβηξε την προσοχή των οπαδών του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρατήρησαν τον Σάντσο να ζητά συγγνώμη από το επιτελείο της Ντόρτμουντ, ενώ είχε αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χαχ.

«Ο Σάντσο έχει ήδη μάθει πώς να ζητά συγγνώμη... αν μάθαινε πώς να το λέει πριν από τρεις μήνες και τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός των «κόκκινων διαβόλων». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ίδιος ο Σάντσο (και η Μπορούσια) δημοσίευσαν το βίντεο σκόπιμα ή ήταν απλώς σύμπτωση, η διαμάχη γύρω από την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο σπίτι του μεταξύ 2017 και 2021 επιδόθηκε.