Ιδανικό ντεμπούτο με ασίστ για Σάντσο που έδωσε απαντήσεις (vid)

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Ιδανικό ντεμπούτο με ασίστ για Σάντσο που έδωσε απαντήσεις (vid)

Κώστας Τόπας 08:56 - 14.01.2024

Ο Τζέιντον Σάντσο είχε άμεση επίδραση στο... δεύτερο ντεμπούτο του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, δίνοντας ασίστ στον Μάρκο Ρόις απέναντι στην Ντάρμσταντ.

Μετά από μια εφιαλτική περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου εξορίστηκε από τον Έρικ τεν Χαχ, ο Σάντσο επέστρεψε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός, αφού πήρε τη φανέλα Νο.10, έκατσε στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ντάρμσταντ και στο δεύτερο 45λεπτο μπήκε στα μάχη κι έδειξε την ποιότητά του στο γήπεδο. Αφού έκανε μια τέλεια κούρσα στη δεξιά πλευρά και στη συνέχεια έβγαλε στο Ρόις για να κάνει ο τελευταίος το 2-0 για τους Βεστφαλούς, με το φονικό δίδυμο να επανενώνεται στον αγωνιστικό χώρο μετά από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας.

Ο Γιουσουφά Μουκοκό πρόσθεσε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, για να δώσει στη Ντόρτμουντ τους τρεις βαθμούς. Ετσι, η Μπορούσια μπήκε στο 2024 με εκτός έδρας νίκη, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι από τις 28 Νοεμβρίου και το 3-1 στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν είχε να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας.