Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνδέονται με Έλληνα στόπερ της Ντόρτμουντ

O Αντώνης Παπαδόπουλος

i

Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνδέονται με Έλληνα στόπερ της Ντόρτμουντ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:52 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 10.01.2024

Ένα σενάριο που συνδέει τον 24χρονο στόπερ της Ντόρτμουντ, Αντώνη Παπαδόπουλο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δημοσίευσε η «Kicker».

To μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει και οι ομάδες ψάχνουν ενίσχυση, εν όψει και συνέχειας στη σεζόν 2023-24. Ανάμεσά τους και οι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που αναζητούν αμφότεροι ένα στόπερ, θεωρώντας πως χρειάζονται κάλυψη στην εν λόγω θέση. 

Αυτό φαίνεται να βάζει στο παιχνίδι την Ντόρτμουντ και έναν Έλληνα που πέρασε όλη του τη ζωή στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο λόγος για τον Αντώνη Παπαδόπουλο, του οποίου το όνομα συνδέεται τόσο με τους «ερυθρόλευκους» όσο και με το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γνωστή ιστοσελίδα «Kicker», τόσο οι Πειραιώτες όσο και η ομάδα της Αθήνας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 24χρονο αμυντικό. Βέβαια, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι «αιώνιοι» δεν είναι οι μόνοι που θέλουν τον παίκτη, αφού ομάδες από Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία τον έχουν επίσης στα ραντάρ τους. 

Από μεριάς του ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς. Ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη, Παπαδόπουλος, θεωρεί πως ο κύκλος του στην Ντόρτμουντ έκλεισε, με δεδομένο πως δεν πρόκειται - κατά την άποψή του - να πάρει θέση στην πρώτη ομάδα. 

Αυστριακός διαιτητής στη Λεωφόρο για το ντέρμπι «αιωνίων» - Ο Γιούγκ στο ΑΕΚ - Άρης

Αυστριακός διαιτητής στη Λεωφόρο για το ντέρμπι «αιωνίων» - Ο Γιούγκ στο ΑΕΚ - Άρης

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αυστριακό Γιούλιεν Βάινμπεργκερ να είναι στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και τον Σλοβένο Γιουγκ Ματέι στο ΑΕΚ - Άρης.

Με την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ έχει αγωνιστεί σε συνολικά επτά παιχνίδια. Τέσσερα από αυτά αφορούσαν την Bundesliga, δύο το UEFA Champions League και ένα για το Κύπελλο, με το τελευταίο να είναι και το μοναδικό στο οποίο έβγαλε 90λεπτο. Με τη Β' ομάδα ήταν βασικό στέλεχος, αγωνιζόμενος σε 61 ματς και πετυχαίνοντας δύο γκολ και τέσσερεις ασίστ.