Έτοιμος να φύγει από το Κατάρ ο Πέδρο Μαρτίνς!

Πέδρο Μαρτίνς

i

© Intime

Έτοιμος να φύγει από το Κατάρ ο Πέδρο Μαρτίνς!

Sportal newsroom 17:50 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 09.01.2024

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να είναι κοντά στην αποχώρηση του από την Αλ-Γκαράφα, με τη Σάο Πάουλο να τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Έτοιμος για νέες περιπέτειες μοιάζει να είναι ο Πέδρος Μαρτίνς!

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Σάο Πάουλο και όπως αναφέρει το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βραζιλίας, uol.com.br, είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μετά και την αποχώρηση του Ντοριβάλ Τζούνιορ.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μπρούνο Αντράντε θέλει μάλιστα τον Πορτογάλο προπονητή να έχει κανονίσει υνάντηση το βράδυ της Τρίτης (9/1) με τους ιθύνοντες της Σάο Πάουλο, προκειμένου οι δυο πλευρές συζητήσουν τις ιδέες τους για την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Νοέμβριο του 2022, ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στον πάγκο της Αλ-Γκαράφα του Κατάρ και για να μπορέσει να φύγει θα πρέπει οι Βραζιλιάνοι να πληρώσουν όλη τη ρήτρα του συμβολαίου του, το οποίο φτάνει στο τέλος του, τον Ιούνιο του 2024.

Το πέρασμα του Πορτογάλου τεχνικού από τον Ολυμπιακού ήταν άκρως επιτυχημένο, καθώς στα τέσσερα χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο.