Ο Μανέ παντρεύτηκε τη 18χρονη σύντροφό του - Του την είχαν... τάξει από μικρή

Ο Μανέ παντρεύτηκε τη 18χρονη σύντροφό του - Του την είχαν... τάξει από μικρή

Sportal newsroom 17:38 - 09.01.2024

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ Σαντιό Μανέ παντρεύτηκε τη 18χρονη αγαπημένη του Άισα Τάμπα, την οποία του την είχαν... τάξει από μικρή.

Ο Σαντιό Μανέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άισα Τάμπα, η οποία είναι 18 χρονών. Ο επιθετικός της Αλ Νασρ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, ενώ την ίδια ώρα δεν είχε βγει και καμία φήμη για κάποια κοπέλα.

Ο λόγος που η σχέση του δεν είχε γίνει γνωστή, αποκαλύφθηκε σήμερα (9/1), αφού ο Σενεγαλέζος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την οποία - όπως αναφέρουν Μέσα από την πατρίδα του - του την είχαν... τάξει από τα εφηβικά της χρόνια. Η ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16 χρόνια

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ είχε δείξει τις προθέσεις του για την κοπέλα, καλύπτοντας τα έξοδά της μέχρι να τελειώσει το σχολείο και μόλις ενηλικιώθηκε, τη νυμφεύτηκε. Ο γάμος των δύο έγινε γνωστός μέσω φωτογραφιών και βίντεο που ανέβασε η εταιρεία που ανέλαβε την οργάνωσή του.

Η τελετή έγινε στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, Ντακάρ με την παρουσία λίγων ατόμων. Παρόλα αυτά η Άισα θα πρέπει να περιμένει λίγο για τον μήνα του μέλιτος, αφού ο Μανέ θα ταξιδέψει για την Ακτή Ελεφαντοστού προκειμένου να ενσωματωθεί με τη Σενεγάλη για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.