Διαιτητής της La Liga αποκάλυψε πως διαχειρίζονταν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαιτητής της La Liga αποκάλυψε πως διαχειρίζονταν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημήτρης Χούπης 14:25 - 01.01.2024

Διαιτητής της La Liga αποκάλυψε πως διαχειρίζονταν τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμφίβολα ήταν δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος. Ειδικά όταν οι δυο τους έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, οι αγώνες τους γινόντουσαν... πόλος έλξης για τη La Liga

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Αργεντινός είναι στην Ίντερ Μαϊάμι και η Πορτογάλος στην Αλ Νασρ, η πιθανότητα να μην βρεθούν ποτέ οι δυο τους στον ίδιο αγωνιστικό χώρο είναι μεγάλη. Αν και τον Φεβρουάριο του 2024 οι δύο ομάδες υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουν στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ του Ριάντ. 

Σε συνέντευξη που έδωσε ένας διαιτητής, ο Σεντ Μαρτίνες στην εφημερίδα Diario Diez της Ονδούρας, αποκάλυψε πως οι διαιτητές διαχειρίζονταν τους δύο στον αγωνιστικό χώρο. «Είναι δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και οι δύο είναι σπουδαίοι παίκτες», είπε αρχικά. 

«Δεν νομίζω ότι ο ένας ξεχωρίζει έναντι του άλλου. Ο Μέσι είναι λίγο πιο ήρεμος, είναι ένας παίκτης που παίζει την μπάλα και σκέφτεται το παιχνίδι του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι λίγο πιο επιδεικτικός χωρίς να είναι ασεβής.

Αλλά το να τους διαιτητεύεις είναι ένα προνόμιο που ο καθένας θα ήθελε να έχει. Το να τους βλέπω και τους δύο να σκοράρουν ένα απευθείας φάουλ είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Με τον Μέσι, δώσαμε τα χέρια πριν από το παιχνίδι. Τον καλωσόρισα και με ευχαρίστησε. Στο τέλος του αγώνα, θυμάμαι επίσης ότι όταν όλοι φώναζαν το όνομά του, πήγε να μου σφίξει το χέρι, θα το θυμάμαι πάντα αυτό.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2023 και «απαγορεύεται» να τα ξεχάσετε!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:40 - 31.12.2023

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2023 και «απαγορεύεται» να τα ξεχάσετε!

Το Sportal ανασύρει στη μνήμη μια σειρά από γεγονότα που συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό κόσμο και προκάλεσαν αίσθηση στο ελληνικό κοινό κι όχι μόνο το 2023. Μεταγραφές, αποσύρσεις, θάνατοι, ρεκόρ είχε το... περιεχόμενο του ημερολογίου του έτους που αφήνουμε πίσω μας.

Με τον Κριστιάνο, το ανέκδοτό μου είναι ότι μου παραπονέθηκε, επειδή του ακύρωσα δύο γκολ. Δεν εμπιστευόταν καν το VAR. Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, τον φώναξα και τον ενημέρωσα ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασε. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και συμφώνησε μαζί μου. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στο παιχνίδι και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει».